vuurwerk
2012 zit er weer op. Het jaar bracht een hoop mooie dingen, mijn dagelijkse blogjes getuigen daarvan. Maar ik ben niet zo van het terugkijken, kijk liever vooruit. .Naar 2013 dus.
Jaren geleden heb ik het goede voornemen gemaakt geen goede voornemens meer te maken. Ik kan je verklappen dat dat me eenvoudig afgaat. Stoppen met roken kostte me indertijd meer wilskracht en discipline.
In dit nieuwe jaar bereik ik de leeftijd waarop volgens vadertje Drees gestopt kan worden met werken. Maar dat ben ik al, dat wil zeggen met betaalde arbeid. En binnenkort eindigt dan ook mijn prépensioen en ga ik over op het echte pensioen en de AOW. Maar stoppen met werken is er voorlopig niet bij. Als voorzitter van de Stichting SWOS heb ik mijn handen vol. Zes medewerksters en 140 vrijwilligers aansturen is niet niets. Gelukkig heb ik een sterk en daadkrachtig bestuur om me heen. Maar toch, het blijft een zorg. Gelukkig maar, ik heb er zelf voor gekozen en doe het graag. Want het is niet alleen veel werk maar ook dankbaar werk.
In 2013, 1 maart om precies te zijn, trouwt onze jongste zoon, en mooi feest in het vooruitzicht, dus. Dat zal hoogstwaarschijnlijk het hoogtepunt worden. En verder laat ik alles lekker op me afkomen. Want er zullen ongetwijfeld nog veel meer aangename momenten te beleven zijn.
Ik gun zo’n zorgenvrij leventje aan iedereen al zal het niet voor eenieder weggelegd zijn. Belangrijk is een goede gezondheid en een optimistische kijk op het leven. Dus, zeg ik, VIER HET LEVEN, geniet intens van de mooie momenten, tel je zegeningen. Ik wens je een prachtig Nieuwjaar!
Dit is een bijdrage van Carel, Carels uitingen
Op twitter @careldem