Wat is het toch snel gegaan.
En toen was het alweer 2013. Waarom gaat de tijd toch steeds sneller als je ouder wordt. Al mag ik mij nog niet oud noemen want ik ben pas 18 jaar. Toch voelt het al zo’n leeftijd, dat je volwassen moet gaan worden.
2012 is zo snel gegaan, mijn blog is toen echt een beetje begonnen ( officeel 24 november 2011 ). Er is veel gebeurd, ik heb 2x een 24 uurs marathon gehouden en gewoon lekker veel geblogt. Ik heb mensen ontmoet die ik via twitter/bloggen ken en dat was voor mij een hele ervaring. Vooral bij diegene die ik als eerst heb ontmoet, ik was zo verlegen/zenuwachtig. Maar eigenlijk was dit al weg als je een beetje ging praten. En zo heb ik meer mensen ontmoet, een heel bijzonder jaar voor mij dus. Dit zou ik in 2011 nooit gedurfd hebben, ik heb dus echt dingen gedaan die ik eerder niet durfde. En vaak lijkt iets onmogelijk, maar als je het dan eenmaal gedaan hebt was het dat niet. Ik heb ook veel bloggers op twitter ‘ontmoet’ via blogpraat, die ik nog niet ‘ in real life’ heb gezien. Maar van die mensen heb ik zoveel geleerd over bloggen. Het zijn allemaal zo lieve mensen, zo ook Linda. Zij heeft ook meegedaan met de 24 uurs marathon. Ze is net als mij ook naar Coldplay geweest, dus dat hebben we sowieso gemeen. Het lijkt mij ook hartstikke leuk om haar een keer in 2013 te ontmoeten. En ik wil nog veel meer lieve bloggers ontmoeten in 2013. Ik ga net als in 2012 er een topjaar van maken! Dingen leren, dingen doen, durven.
Ik hoop dat jullie 2012 goed hebben afgesloten en zo niet, maak van 2013 een topjaar! Ga er tegen aan, we hebben allemaal wel eens mindere dagen maar vaak leer je er van.
Happy New Year.
Dit is een bijdrage van Rosalie, The Smell Of A Crayon
Op twitter @Rosaalietje