2012.
2012 was voor mij een geslaagd jaar, met wat mindere dingen maar natuurlijk ook een heleboel leuke en grappige herinneringen.  Zo heb ik mijn CAE ( Cambridge Advanced English)  examen gehaald; een examen die je na vier jaar doet als je het tweetalig onderwijs volgt op de middelbare school. Ik ben 16 geworden (Hoezee!).  Het concert van Coldplay heb ik mogen bijwonen, ik heb mijn eerste rijles afgesloten zonder iemand aan te rijden, en we hebben natuurlijk  het einde van de wereld overleeft.
Maar waarschijnlijk heeft 2013 me nog veel meer te bieden.  Zo ga ik in Februari naar Amerika voor een uitwisseling, hoop ik mijn rijbewijs te halen en ga ik naar een paar concerten waar ik al tijden heen wil.
Verder hoop ik nieuwe mensen te ontmoeten, vrienden te maken, naar plaatsen gaan waar ik nog niet ben geweest en onwijs veel lol met mijn vrienden te maken.
Dan zijn er nog goede voornemens. Iets waar ik altijd wel een beetje om kan lachen. Volgens mij worden de meeste van deze zelf-beloftes  in dezelfde maand nog verbroken. Iedereen heeft wel een persoon in de familie die ieder jaar zegt dat hij/zij dit jaar écht gaat afvallen,zal stoppen met roken, of meer tijd zal besteden aan zijn/ haar familie.  Echter, aan het einde van het jaar komen ze er dan achter dat het ook dit jaar niet is gelukt.
Hierdoor heb ik besloten om geen goede voornemens te maken voor 2013. Natuurlijk zijn er dingen die ik wil bereiken; ik wil  een boek schrijven, een ballonvlucht maken (zelfs met mijn hoogtevrees), rondreizen in de wereld en nog veel meer. Maar hier heb ik ,met mijn 16 jarige leeftijd, nog mijn hele leven voor.
Daarom, laat ik dit jaar maar gewoon op me afkomen, ik zie wel wat 2013 me brengt en ik zal  overal het beste van proberen te maken!
Dit is een bijdrage van Merel
OP twitter @merel188