Ruggengraatloos 2013 gewenst.
Een digitale Nieuwjaarsborrel, altijd voor in.
Makkelijker ook want ik hoef me geen zorgen te maken over wat ik ga aantrekken, wie ik tegenkom, waar ik niet over kan praten en tegen wie ik aardig moet zijn of wie ik af mag blaffen.
Ik weet wat goed voor me is, echt, dat weet ik heel goed..
Roken….afgelopen januari startte ik in een nieuwe baan, en daar staan de rokers ofwel voor schut in de parkeergarage ofwel ze zitten in een aquarium (nicotheek). Dus ja stoppen is dan handig.
Welgeteld een maandje volgehouden.
Afvallen…eigenlijk ben ik te zwaar…eigenlijk zeg maar gerust…Karin, je bent ruim 10 kilo te zwaar. Afvallen zou dus wel handig zijn. Ook bij de nieuwe baas is echter een top kantine….broodje kaas?
Niet drinken….lekker zo’n wijntje bij thuiskomst, het eten, na 10 uur ’s avonds. Niet doen….is ook makkelijker getikt dan gedaan.
Meer bewegen… Werkplek op rij-afstand…dus in en uit de auto. Zwemmen dat zou ik gaan doen…baantjestrekken. Nope, ook dat is niet gelukt.
Voor mezelf opkomen, keuzes maken, niets uitstellen, plannen, elke dag bloggen, contacten onderhouden, de relatie opkrikken, vaker seks hebben, alles achter mijn kont opruimen, mijn mailbox schonen, een boek schrijven….
Vooralsnog ben ik eigenlijk een luie, slappe, ruggengraatloze loserin
Een ding scheelt…ik ben bij lange na niet de enige, toch????
Ruggengraatloos
Kom maar door met de oliebollen, bubbels en een lekkere sigaret…virtueel of in het echt.
Gelukkig Nieuwjaar
Deze gastblog is een bijdrage van Karin, Karin Blogt
Op twitter @karinwinters