review

Met veel plezier heb ik de Calendar Girl van Audrey Carlan gelezen. Toen de mogelijkheid zich aanbood om Lessen in Liefde, Yoga Girl 1, te recenseren nam ik deze met beide handen aan.

Lessen in de liefde

Het verhaal wordt vanuit de perspectieven van Genevieve Harper en Trent Fox geschreven. Daardoor krijg je inzicht van beide kanten in de situaties, en in de karakters.

Trent Fox

Hij is de beste slagman van de Oakland Ports, speelt honkbal op het hoogste niveau, en is geblesseerd aan zijn hamstring. Hij verdoet zijn tijd met pillen, drank en vrouwen. De sportarts adviseert hen om voor zijn herstel dagelijks yogales te nemen. Zijn agent zet hem voor het blok: zo doorgaan en geen contractverlening of .. geen pillen, geen drank maar yoga.
Bij Trent moet ik de hele tijd aan een bepaald liedje van Doe Maar denken: Je loopt je … achterna! Die hij ook nog eens liefkozend het gevaarte noemt. Ieuww

En jezus, wat had ze een lekker lijf. De latinalerares en het meisje aan de balie waren al de moeite geweest, maar ze vielen in het niets bij deze vrouw …
Nu ik haar echt van voren zag, knikten mijn knieën en voelde ik mijn pik bewegen

Stel jezelf nu de vraag: wat is mijn intentie voor vandaag?
Deze vrouw mee naar huis nemen. Het kan me niet schelen wat ik ervoor moet doen, maar om te kunnen winnen moet je het spel spelen.

Daarnaast noemt hij Genevieve van af het begin Suikerhartje! Gets

Genevieve Harper

Zij zorgt al ruim drie jaar voor haar broertje Rowan en zusje Mary nadat haar ouders verongelukt zijn.
Ze heeft twee banen en kan nauwelijks rond komen. Zij is kapster en yogalerares en zo leert ze Trent kennen. Hun relatie verloopt erg snel in ieder geval op seksueel gebied.

Conclusie

Helaas is dit boek mij ontzettend tegengevallen. Het haalde het niet bij de Calendar Girl serie. Ik heb gemerkt dat ik mij continu zat te ergeren. Ik vond het een vreselijk voorspelbaar verhaal. Het is een typisch verhaal over een meisje met grote problemen en een player die op haar valt. Bij elk hoofdstuk is er uitleg over verschillende yogahoudingen en uitleg over de chakra’s, ik heb begrepen dat Audrey Carlan put uit eigen ervaringen met yoga. De Yoga reeks is gebaseerd op haar persoonlijke, jarenlange ervaring met yoga. Voor mij is dit geen aanvulling. Wel ga ik Wachten op de ware, Yoga Girl 2 lezen en hoop ik dat ik mij in de serie vergist heb.