Je hebt één nieuwe volger

Yess, weer een boek aan de hand van Chinouk. Ben benieuwd of ze mij deze keer net zo weet te raken als de andere keren. Zoals bijvoorbeeld met Dubbelleven.

Je hebt één nieuwe volger

Je hebt één nieuwe volger wordt geschreven vanuit het perspectief van Sterre, Liz en ?

Ik verlaat de app waarin ik alles en iedereen in de gaten kan houden en leun achterover in de hoek van de bank.
Domme influencers bang maken – check.

Vier influencers,(Sterre, Liz, Romy en Brenda) worden uitgenodigd voor een promoreis naar Turkije. Het is de bedoeling dat zij zeven dagen verslag doen van het plaatsje Oba en vooral van de boerderij van de familie Semaran.
Liz is een ervaren influencer en vlogt op Instagram en Romy is haar fotograaf en Brenda is een reisblogger.

Sterre

Voor Sterre is dit haar eerste promoreis. Zij heeft een You Tubekanaal, en is nog niet zo lang bezig als vlogger. Liz helpt haar een handje door haat op Instagram te taggen en haar volgersaantal groeit enorm.
Er gebeuren vreemde dingen, accu’s die leeg zijn terwijl ze net geladen zijn, Reservebatterijen die verdwijnen en op vreemde plekken opduiken. Daarnaast krijgen ze langzaam maar zeker het gevoel dat ze bespied worden.

Ik ga even naar onze kamer. Ik ben een reserve accu kwijt.
Op het bed ligt hij niet. Ik kijk onder mijn kussen, onder de lakens, op het nachtkastje. Misschien op het kastje waarop de tv staat?
Nergens.
Ik trek een la open en nog een. Hebbes. Terwijl ik terugloop naar mijn bed, bedenk ik dat dat zeker niet de plek is waar ik de accu heb neergelegd. Ik heb de la nog niet één keer open gehad.

Conclusie

Chinouk heeft weer een top boek afgeleverd, ik hou van plotjes verzinnen en ben er redelijk goed in. Maar mijn gedachten vlogen van links naar rechts en mijn verdenkingen ook. De spanning bouwt zich langzaam maar zeker op en blijft zich maar opbouwen. En niet te vergeten het einde, dat heb ik niet zien aankomen. Een aanrader dus.