Noorderlicht

Er was eens het hart van een schurk bestaat uit vijf verhalen van vijf verschillende auteurs

Zielenspiegel

door Miranda Peters
Er was eens een meisje, Evi, die niet horen wilde.
Vanaf het begin van het verhaal had ik een sterk vernoeden van wat er te gebeuren stond. Ik leefde met Evi mee en al snel kreeg ik het gevoel: DOE HET NIET! Je kent het wel, dat wat je ook bij een griezelfilm/detective krijgt. Maar ja, het hart van een schurk he. Maar wie dat dan heeft?

Meerminhart

door Cathinca van Sprundel
Er was eens een meermim, Oreana, die haar hart verloor aan een meerman, Eneas. Helaas maakt in dit geval liefde maakt blind. En ook hier geldt het hart van een schurk, maar wie is dan de schurk?

Nocturna

door Sandra J. Paul
Er was eens een prinses die alles kreeg wat haar hartje begeerde, Melinda, en er was eens een prinses die het gras bij de buren, in dit geval bij Melinda, groener vond dan bij haar, Nocturna. Zij wordt hier zo door verblind zodat ze de werkrlijkheid niet meer kan zien. Wees voorzichtig met wat je wenst, want het kan wel eens uitkomen.
Vervolgens rijst de vraag: Wie heeft het hart van een schurk?

Moerasmeisje

door Marijke F Jansen
Er was eens een meisje die te goed voor deze wereld lijkt te zijn. Die in barre tijden het hoofd hoog weet te houden. Tot ze er, op een harde manier, achter komt wat barre tijden en jaloezie, met mensen doet. Wie heeft dan het hart van een schurk?

Niemand weet, niemand weet

door Suzanne Peters
Er was een een jongen, Damian, die graag een meisje in nood wilde helpen, maar wie is er nu in nood en wie heeft het hart van een schurk?

Conclusie

Tjonge jonge wat heb ik genoten! Ik zou heel graag verder willen lezen! Ik ben geraakt door elk verhaal het een wat meer dan de ander maar wat maakt dat uit. Bij alle vijf verhalen wilde ik meer. Er was eens het hart van een schurk is wat mij betreft een groot succes.

Deze recensie is onderdeel van een blogtour

 Er was eens het hart van een schurk