Be yourself, everyone else is already taken.
Oscar Wilde

Eerlijk, het woord doet me meteen aan een artikel van vandaag uit het AD.
Linda de Mol pakt Sylvia van der Vaart aan:
*Geef ons een kijkje in je ziel en laat de echte Sylvie opstaan. Vertel over de ochtend dat je op de foto moest maar je ogen van het huilen zo opgezwollen waren dat er geen make-up op kon. Vertel over de niet leuke kant van het voetbalvrouw zijn. Je onzekerheid over welke vent die nu op je afkomt in godsnaam te vertrouwen is en liefst ook eens een keer dat je met water in je mond naar die pasta carbonara zat te kijken, maar toch die salade nam omdat je in die Hunkemöller-strings beeldig moet blijven.*

Ik kan me hier helemaal in vinden. Niet dat ik een fan van Linda of Sylvie ben. Absoluut niet! Maar het domweg verkopen van sprookjes, die niet bestaan , …….
Bah wees eens eerlijk.

Persoonlijk ben ik een groot voorstandster van eerlijkheid, maar ook met mate. 😉
Er zijn dagen, dat ik van vermoeidheid nauwelijks mijn bed uit kan komen, er toch uit ga, en een poging tot werken doe. Op dat moment kan ik het niet waarderen als iemand brult : *tjee!! Wat zie jij er uit!*
Ik vraag niet om deze eerlijkheid, hou hem maar bij je.
Daarentegen, als er om mijn mening word gevraagd, vraag ik altijd: weet je zeker dat je dat wil horen?

Of ik op Twitter of Facebook altijd eerlijk ben? Ja, dat probeer ik wel. Al heb ik er niet altijd behoefte aan om alles te plaatsen. Maatje en ik hebben een meningsverschil, wie gaat dat nu wat aan?
Een keer in de zoveel tijd ben ik niet vrolijk, en so what? Wel dan hoor of zie je me meestal niet.

Eerlijk ~ openhartig, rechtdoorzee, betrouwbaar, open, oprecht, rechtschapen, rechtvaardig, trouwhartig behoorlijk, billijk, fair, fatsoenlijk ongeveinsd, rechtuit, ronduit, zuiver

#Wot deel 8, Weerbaar
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht.
Vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen.
Wil je hier meer over weten? Lees dan hier