Best of YA event 2014Best of YA event 2014
Zondag 2 november, met zijn drieën op naar Amsterdam. Ondanks de files waren we ruim op tijd en troffen we al snel Jenneke en Fleur. Binnen zaten Eline en Christel die we vorig jaar met het Best of YA event 2013 ontmoet hadden.

De locatie was super, de Panama Club Amsterdam, er viel goed in de omgeving te parkeren en de entourage was prima! Gezellig en met veel zitplaatsen. Wat een verbetering ten opzichte van vorig jaar! Zie hier

Het interview met Helen Vreeswijk over haar nieuwe boek De kick was indrukwekkend. Ze is werkzaam geweest bij de Centrale Recherche Informatiedienst (CRI) als vingerafdrukdeskundige en haar ervaringen bij de politie verwerkt ze in haar boeken. Leuk om te weten dat ze zelf een rolletje in haar eigen boek speelt!

Ja, in vrijwel elk boek. Daarvoor gebruik ik mijn meisjesnaam. En alles wat je leest over hoe het er op het politiebureau aan toegaat, met de tegenslagen en leuke dingen, dat is zoals het echt is. Ook mijn collega’s staan er met hun echte naam in. In het begin, toen ik net begon met schrijven, verbasterde ik hun namen, maar ze vonden het leuker om er met hun eigen naam in te staan!

Vervolgens kwam het YA-promotieteam aan de beurt. En daarna de presentatie van de cast van de theaterproductie van Boy 7.
Tja en toen was het tijd voor Kiera Cass!
Kiera Cass

Zij is de schrijfster van de Selection Stories. Ze vertelde dat er nog 2 delen in de maak zijn! Het is een heerlijke spontane *gekke* vrouw! Persoonlijk vond ik dat dit gedeelte wel wat langer had mogen duren.
Natuurlijk werd er gesigneerd.

En bij het verlaten van de zaal leuke foto’s gemaakt, en niet te vergeten een toffe goodiebag gekregen met wel 2! boeken!!
Een wereld zonder hemel door Veronica Rossi
Promille door Helen Vreeswijk

Ik kijk al weer naar volgend jaar uit en ben benieuwd wie er dan komt.
YA event 2014