Open Deur
Een open deur is een bewering die vaak met enige stelligheid wordt geponeerd, maar die zo vanzelfsprekend is, dat deze feitelijk niet hoeft te worden gemaakt.
Ik hoop dat ik met deze blog geen open deur intrap, maar voor één keer doe ik een #WOT en #Bot tegelijkertijd. Dit in verband met een gigantisch tijdgebrek. Na een enerverende dag gisteren laat thuisgekomen, en zin in bloggen was er toen niet meer. Vandaag moet ik Sinterklaas gaan organiseren, pakken dichten surprises maken, koken en bakken , want we gaan het met minstens achttien personen vieren.
Vanmiddag hebben we een diploma uitreiking van Merel , Zij heeft haar CAE-exam met een B afgesloten!! Met natuurlijk een leuke verassing erna, vanavond weer laat thuis 😉
Kleine update: na uitreiking uit eten en naar de bios : Skyfall
Onlangs heb ik hier in het dorp een open deur ingetrapt. Een twitteraktie van een week of twee opgezet over de nieuwe rondweg. Daar moet je al over de verkeerspleinen rijden, maar de lantaarns brandden niet. Binnen een week twee autos in de greppel! Op geen enkele Tweet werd gereageerd, en afgelopen woensdag poeff waren de lichten aan en toen kwam de volgende retweet!


Vandaag geen quote off the day , maar een liedje, ……………..
httpv://youtu.be/uMS1uNUbSo4
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen. wil je hier meer over weten? Lees dan hier
Een #BOT is zelden een eenmalig blog. Het is een thema, dat op verschillende manieren aandacht kan krijgen. Het thema word bedacht door Ruud.