Na de proofparty afgelopen donderdag is er nu tot en met 16 oktober een blogtour over Broertje gaande. (Het verslag van de party volgt.) Donderdag 16 oktober komt het boek uit, wie niet  kan en wil wachten tot die tijd: het ebook van Michael Bergs ‘Broertje’ is alléén dit weekend (én met korting) in de voorverkoop bij Hebban.nl.

Waar gaat het over?

In een landhuis aan de Côte d’Azur liggen drie doden. Een Nederlandse oud-politicus, zijn echtgenote en een onbekende jonge vrouw. Inspecteur Fillon houdt de vermoedelijke dader aan: Felix, de zoon van de politicus. Maar Felix is in shock en niet aanspreekbaar. Fillon belt de zus van Felix, Lotte Pradeau, een Nederlandse stand-up comedian, die met haar familie heeft gebroken. Ze reist naar Zuid-Frankrijk en komt voor een dilemma te staan, kiest ze voor zichzelf of voor haar broertje.

Hier een filmpje over research voor  het boek, gemaakt door de auteur zelf! Inmiddels ben ik aan het boek begonnen en ik moet toegeven: vanaf de eerste pagina heeft het mij in zijn greep.

Schema Blogtour
Broertje, een blogtour