stickers-Review

De Eindeloze Nacht

Als ik deel 3 van deze serie wil gaan reviewen, ontdek ik tot mijn grote schrik dat ik van deel 2, De Eindeloze Nacht , nog geen verslag geschreven heb. 🙁 En dat terwijl dit boek het eind juli al uit had.
Hoe dat kan? Geen idee. Snel aan de slag dus. Aan het verhaal zal het niet gelegen hebben, want ik vind het een leuke serie.

De eindeloze nacht begint een paar maanden na het afscheid tussen Aria en Perry aan het einde van het eerste deel.
Perry is teruggegaan naar zijn stam terwijl Aria, sinds ze het schokkende nieuws over haar moeder heeft gehoord, in een burcht is achtergebleven met wat goede vrienden. Eindelijk zien ze elkaar weer terug, na al die maanden.

Een pluspunt van dit boek is dat het begrip Aetherstormen, waaraan de wereld ten onder dreigt te gaan, uitgelegd en duidelijk word. En dat bijna alle karakters van deel 1 komen terug en worden uitgediept! Wat de boel alleen maar echter maakt.

Ik vind dit echt een geweldige serie. En had het boek in no time uit!
Het vervelende van een goed geschreven serie is dat je verder wil en moet lezen!
Daarbij is het herfstvakantie! Tijd om te lezen!