De Glazen Troon

De Glazen Troon

Wat een verhaal! Ik heb De Glazen Troon van het begin tot het einde geboeid zitten lezen, ik werd onmiddellijk door gegrepen. Het loopt als een trein, eigenlijk als een TGV! En je moet en zal weten….
Wel ik heb direct deel twee, De donkere kroon gekocht!

Hoofdpersoon in het verhaal is Celeana, een supersterk persoon met een duistere kant. Die moet ze hebben want ze is immers sluipmoordenaar? Ik hou van sterke stoere slimme *niet perfecte* geheimzinnige vrouwen! Vrouwen met een groot geheim. En niet alleen Celeana is een leuk en interessant personage, ook Dorian, Chaol en Nehemia hebben mijn volle aandacht.

Van mijn meiden moest en zou ik dit boek lezen. En hun aanraders zijn meestal ook aanraders, maar hier had ik me niet op voorbereid. Dit boek zit vol met spanning, actie, intriges, romantiek, en zelf een beetje magie. Ik ben fan van Sarah J. Maas
Het is op een geweldige manier geschreven. Daarnaast heeft het ook nog eens een pakkende cover foto.
Als je nagaat dat hierna nog vijf delen komen, joepieee. En dit boek had ik al in één ruk uit! Ik zet me alvast schrap. Eigenlijk ben ik een beetje boos. Hoelang moet ik nog op deel drie tot en met vijf wachten?
Na De Glazen Troon zit ik vol vragen, ik wil meer en meer. Ik wil antwoorden.