Series als Castle en The Mentalist, ik hou ervan, lekker met mijn meiden zitten zwijmelen bij de tv. Genieten van … 🙂
Stiekem vergelijk ik Marcel van Driel al een tijdje met Castle,  maar ik had de guts niet om hem dat te vertellen. Ik hoop dat ik je niet beledig Marcel!
Marcel is een bekend schrijver van kinderboeken . Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik zijn boeken niet kende . Maar ik doe mijn best en probeer mijn onwetendheid over zijn schrijven in te halen. Helaas heb ik nog steeds dat blik met tijd nog niet gevonden en lukt het niet zo snel als ik dacht. Ik heb andere verplichtingen , werk, gezin,  en meer dan één hobby (oa bloggen ,zwemmen …..)  ,en helaas achterstallig werk wat ik voor één januari gedaan wil hebben.  Wat me brengt bij : “SMART”
SMART , Ruud Ketelaar leerde me deze les. Wil je ermeer over weten lees dan bij Ruud. In het kort S = Specifiek. M = Meetbaar , A = Acceptabel , R = Realistisch . T = Tijdgebonden . Persoonlijk heb ik ook  mijn  doelen gesteld en SMART maakte het voor mij makkelijker ze te benoemen.
De timeline van Marcel volgend op Twitter laat mij kennis maken met (althans voor mij ) een totaal nieuw format van crowdfunding.  Snel maakte ik kennis met het volgende filmpje:

Waanzinnig nieuwsgierig ben ik naar het het verhaal, en natuurlijk het vervolg. Wat,off course, de bedoeling was. Dat zijn manier van aanpak werkt, in ieder geval bij mij is duidelijk. Anders was mijn aandacht niet getrokken. De manier waarop hij de aandacht weet te trekken, op twitter en andere middelen zoals tv , blijven mijn nieuwsgierigheid aanwakkeren. Marcel wil €15.000 aan donatiegeld binnenhalen zodat hij in 2013 zijn boek kan schrijven wat vervolgens in 2014 uitkomt. Door te doneren koop je als het ware van te voren zijn boek.
Zie hier
httpv://youtu.be/8czER1tzcVI
Wat me weer terug brengt bij SMART,  de doelen herken ik zeer duidelijk in dit projekt.
De S voor (nu nog) specifiek 25 dagen.
De M voor meetbaar €15.000.
De A voor acceptabel doel. dan de R van Realistisch, gezien het feit dat er inmiddels al €13.287 opgehaald is.
De T voor tijdgebonden, nog 25 dagen.
Ik weet het dit is schaamteloze reclame voor het projekt Nachtmerrieman  van Marcel van Driel. Ik ben zo nieuwsgierig naar het boek, en gun hem het projekt zo, dat ik me inderdaad hier schuldig aan maak.
Inmiddels hebben we al met zijn drieën gedoneerd, al word dat door sommigen als monopolie- en kartelvorming gezien 🙂