Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Een gouden gloed over Ruby Falls door Holly Martin | Een Boek ReviewEen gouden gloed over Ruby Falls door Holly Martin
Serie: Jewel Island #2
Gepubliceerd door: Zomer&Keuning gepubliceerd op 6 juli 2021
Genre: Romance
Also by this author: Het dorpje Happiness, Het geschenk van Happiness
Pagina's: 320
ISBN: 9789020541052
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
four-stars

Reis met de zussen Aria, Clover en Skye naar het mooie Jewel Island in Een gouden gloed over Ruby Falls, het tweede deel van de heerlijke Zussen van Jewel Island-feelgoodserie .

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin is een heerlijk feelgoodverhaal. Lees ook de andere delen van deze sprankelende serie: Het familiehotel van Sapphire Bay en De zoete verleiding van Emerald Cove

Een gouden Gloed over Ruby Falls

Na de geweldige Happiness – serie, waarvan ik Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness mocht recenseren, is het nu tijd voor een nieuwe serie van de hand van Holly Martin. Namelijk de Jewel Island – serie

Een gouden gloed over Ruby Falls

Een gouden gloed over Ruby Falls is het tweede deel van deze serie en speelt zich af op Jewel Island.
Na deel een, Het familiehotel van Sapphire Bay,waar Aria en Noah de hoofdrol speelden, is het nu tijd voor Clover, een van de twee zussen van Aria.

Clover

Clover is de zus van Aria en de tweelingzus van Skye. Het familiehotel wordt gerenoveerd, mede dankzij Noah, en Clover geeft daar nu danslessen. Haar droom is uitgekomen. Ze is terug op het eiland en mag haar lievelingswerk doen. Ze woont op een rustige plek in Ruby Cottage, een huis met uitzicht op een waterval aan de voorkant en Sapphire Bay en Pearl Beach. Met drie paarden, een koe, een ezel en haar lapjeskat Orion.
Zij is in het verleden ernstig beschadigd door haar ex en verwacht dat ze nooit meer normaal kan daten.

Dat ook, zei Clover. Waarom kan ik die stap niet met hem zetten?
Omdat Marcus een rotvent was en het verschrikkelijk is wat hij je heeft aangedaan. Ik geloof niet dat ik daar ooit overheen zou komen, zei Aria.
Bedankt, zei Clover verdrietig. Ze kreeg nu niet bepaald hoop.
Maar jij moet dat wel, want Marcus zou het waarschijnlijk geweldig vinden om te zien hoe je niet verder kunt met je leven dankzij hem. En je kunt hem dat niet gunnen, zei Skye.
Woede borrelde in haar op. Skye had gelijk. Ze kon Marcus niet laten winnen. “Je hebt gelijk. Maar hoe doe ik dat? Het is zo lang geleden sinds ik een relatie heb gehad.

Langzaam maar zeker ontwikkelt de vriendschap met Angel, een zalige vrolijke man, die te gekke t-shirts draagt en af en toe een maiilot.
Een leuke toevoeging aan het verhaal is Sylvia O’Hare, een schrijfster.

Conclusie

Alweer een heerlijk verhaal en serie van de hand van Holly Martin, wat een best zwaar onderwerp behandeld. Namelijk chantage via sexting, wat gelijk staat aan geestelijke mishandeling. Dit doet dat niets tekort aan het feelgood-gehalte. Juist integendeel, het voegt er diepte aantoe.
Ik vind het een het heerlijk warm en romantisch verhaal.