vlinderHet is al weer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke blog geschreven heb. Reden? Ik had er even niet zo veel zin in, het gaat even niet zo goed hier en had er eigenlijk geen zin in om daar over te schrijven. Verder zal het de oplettende lezer opgevallen zijn dat ik mijn persoonlijke blogs afwissel met boekenreviews, welke de laatste tijd de overhand hebben gehad, sorry 🙁

Yep , dit word een *klaag*blog! Ge zijt gewaarschuwt !
Ik ben ziek. Zo dat is er uit! Met een darm- en een longziekte struikel ik door het leven. En over het algemeen gaat dat redelijk tot super goed. Maar nu zit het tegen , fors zelfs. En het is niet eens een oude bekende die de kop opsteekt, al gaat dat uiteindelijk natuurlijk wel meespelen.

De ene na de andere ontsteking dient zich aan, die natuurlijk bestreden moeten worden. In 12 weken tijd vijf antibiotica-kuren en twee verlengingen, ja zelfs in de geneeskunde doen ze ook aan verlegingen 😉

Mijn lijf is uitgewoond, ik ben versleten, sporten zit er helaas niet meer in. Nu ken ik de vermoeidheid wel van Crohn, maar dit, dit is slopend.

Vervolgens begint mijn lichaam te protesteren, bam, een allergie-reactie op de antibiotica! Thanxs!! Geprobeerd om de zware anti-histaminica te voorkomen , maar helaas … 🙁 Gevolg : zo stoned als een garnaal. En daardoor gewoon een week niet kunnen werken.
Vandaar mijn klaagblog. Ik heb het even helemaal gehad.

Momenteel staat er nog een aantal onderzoeken in het ziekenhuis op stapel, hopelijk komt er wat uit. Na het eerste onderzoek, pats weer raak, weer een nieuwe kuur! Inmiddels is me het lachen wel vergaan.

Vandaag had ik het vervolg-onderzoek, een scopie. Eigenlijk had ik al mijn hoop hier op gericht : even vervelend, maar … Natuurlijk komt het lek boven water, er volgt een operatie en hoppa ik ben weer als nieuw! Helaas niet duss. Er word NIETS gevonden! Geweldig nieuws dus, maarre hoe kan dat nu? En hoe moet ik nu verder? Geen idee mevrouw, we hebben weer wat opgestuurd voor kweek, afwachten, zie u over zes weken. Tot ziens.