Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Een vlucht naar jou door Madelein Kerseboom | Een Boek ReviewEen vlucht naar jou door Madelein Kerseboom
Serie: Vlucht #1
Gepubliceerd door: Xander Uitgevers gepubliceerd op June 28th 2022
Genre: Feelgood
Pagina's: 288
ISBN: 9789401617420
Format: Paperback
Goodreads
five-stars

In Een vlucht naar jou, het eerste deel in de Vlucht-serie van Madelein Kerseboom, vliegt Esmee als stewardess de hele wereld over. Thuis wacht haar vriend Melvin op haar, al heeft hij het even druk met zijn eigen carrière als bestsellerauteur. Esmee lijkt haar leven helemaal op orde te hebben, maar haar relatie loopt stroef. Als ze tijdens een vlucht naar Buenos Aires de knappe Javier tegenkomt, kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan, en een stormachtige affaire begint. En juist dan slaat in Melvins leven het noodlot toe… waardoor hij haar harder nodig heeft dan ooit. Terwijl Esmee hem te hulp schiet, ontdekt hij haar geheim en valt hun leven als een kaartenhuis in elkaar. Is alles wat ze samen hebben opgebouwd voorgoed kapot?

In dit eerste deel van de Vlucht-serie stort Kerseboom de lezer in een avontuur vol drama, romantiek en turbulentie, en houdt je met haar meeslepende schrijfstijl geboeid tot de allerlaatste pagina. Voor lezers van Jojo Moyes, Cecelia Ahern en Rebecca Serle.

Een vlucht naar jou

Een vlucht naar jou

Een vlucht naar jou begint met een indrukwekkend epiloog, wat ervoor zorgt dat je door wil blijven lezen.
Hoofdpersonage in Een vlucht naar jou is Esmee en het verhaal wordt vertelt vanuit haar perspectief.

Esmee

Esmee is stewardess en vliegt de hele wereld over. Ze woont samen met Melvin, een succesvole auteur. Maar schijn bedriegt, Melvin heeft een writer’s block. Daarnaast is hun relatie in een dal geraakt.

Via de spiegel zie ik Melvins gezicht betrekken. Hij doet een stap naar achteren en gaat tegen de deurpost van de badkamer aan staan. Baal je hier nooit van?
Waarvan?
Je hebt niet eens tijd om… Hij laat zijn schouders hangen en verbreekt het oogcontact. Je moet altijd je hele planning aan die werktijden van jou aanpassen.
Tja, dat hoort er nou eenmaal bij als je stewardess bent?
Als je wat vaker binnen Europa zou vliegen, zou je daar minder last van hebben.
Europa? Ik frons. In één dag op en neer binnen Europa? Dat is toch veel minder leuk dan wat ik nu doe?
Ja, waarschijnlijk, maar dan ben je wel minder lang weg van huis.

Tijdens een vlucht naar Buenos Aires ontmoet Esmee Javier, een Light Designer. Hij verkoopt lichtshows aan discotheken en aan grote festivals. Al snel ontstaat er een pittige affaire tussen deze twee.
Wanneer Esmee weer thuis is besluit ze om de relatie geheim te houden voor Melvin. Je kan wel stellen dat Esmee een aardige puihoop van haar leven aan het maken is! Zeker wanneer vervolgens het noodlot voor Melvin toe slaat.

Conlusie

Een vlucht naar jou heeft me geraakt, zowel positief als negatief. Ik heb aardig wat emoties ervaren tijdens het lezen van dit boek. Van super geirriteerd naar super geëmotioneerd. Daarnaast werd ik ook nog eens, door Madeleine Kerseboom met mijn neus op de feiten gedrukt worden wat betreft de angstwekkend power van de Social Media.
Ik ben onder de indruk van Een vlucht naar jou. En dat had ik eigenlijk niet zo verwacht. En ben dan ook zeer benieuwd naar het volgende deel.