Wat is het erg om vakantie te hebben. Oke laat ik de voorbereidingen ed vergeten. De poging om op een bepaalde tijd te vertrekken ook, wat natuurlijk gruwelijk mislukte! lol De opzet was om voor een bepaalde tijd door Parijs te zijn, dit oa ivm de finish van de Tour de France! Natuurlijk mislukte dit , en tja file… gelukkig viel dit enigzins mee! Dit jaar hebben we besloten om niet helemaal naar het zuiden af te zakken, maar om ongeveer 300 km onder Parijs te stoppen.
Rond 20.00 ariveerden we op de plek van de bestemming, Direkt een heerlijk (koel) welkomsdrankje yups een roseetje!
Vrijwel meteen een bekend gezicht!! Gepland hoor!
Omdat Iris in Amerika vertoeft, zag Merel enigzins tegen de vakantie op. Daarom hebben we besloten om af te spreken met vrienden, die 2 dochters hebben , waar mijn meiden mee bevriend zijn. De bezwaren van Merel waren zo verdwenen.
De caravan op zijn plek gezet, oftewel de pootjes uitgedraaid, elektra gescoord en Joepie en Mazzel verzorgd, en vervolgens paella bij Els en Rieks opgewarmd! Natje en een droogje…. wat wil je nog meer!
Chantal en Sophie hadden een leuk cadeautje voor Merel gekocht, omdat ze geslaagd is voor haar Cambrigde Advanced English!
slagen CAE
Zo liefff!
Vandaag is de tweede dag, Gisteren hebben we de voortent opgezet, geluierd en geluierd!
Vandaag weer een rustdag, Skypen met Iris, die vandaag de Grand Canyon gaat bezoeken!!! Laptoppen , Muziek (Nickelback)
In de loop van de dag gaan we eens uitzoeken wat voor activiteiten we hier gaan ontplooien. We hebben het slecht mhuhahaha
Vanavond gaan we (zelf ) Pizza bakken met de skottelbraai.
Uitzicht vanuit de tent: