What's-happening-in-Linda-land

De-Dag-van-de-Zon

Letterlijk: Ik ga het leven van de zonnige kant bekijken!
As donderdag vlieg ik naar Lanzerote, naar mijn ouders voor een opknap/opkalefater-weekje. Ik offer me wel op 😉
Afgelopen Kerst , met een beginnende longontsteking naar Aussois geweest en daar redelijk opgeknapt. Ik was nog geen uur thuis, en mijn stem was weer weg, het blok beton op mijn borst was weer terug en het herstel, wel dat liep niet zo lekker.

En dan lees je het volgende bericht:
Shell Moerdijk sluit klep niet af. Ruim 25 ton ethyleenoxide in de atmosfeer

Op basis van de berekeningen is vastgesteld dat nergens binnen of buiten het hek van Shell Moerdijk, op grondniveau de grenswaarde is overschreden, aldus een woordvoerder.

Het zal wel, geloven doe ik het niet meer! Shell Moerdijk is een chemische fabriek die de zaken duidelijk niet op orde heeft, en met onze levens spot. Dit is het derde incident in zeer korte tijd, en alweer ten gevolge van nalatigheid. Zelf onze burgermeester snapt het niet meer!

Ik vertrek donderdag dus voor een weekje Lanzerote. Daar is geen industrie, geen Shell, thank god, lekkkere droge lucht en hoop mijn gezondheid een positieve boost te geven!
Ow Inbrekersgilde: het huis blijft bewoond 😉

#SG16 is een initiatief van Carel de Mari.
Hij geeft elke week een woord uit een spreekwoord of gezegde en daar geven Bloggers een eigen draai aan.
Alle bijdragen kan je hier vinden