bloggen. snapchat, vloggen

Ik hou het bij bloggen, Snapchat vind ik leuk, leuk om gekke filmpjes en foto’s met elkaar te delen.
Maar om mijn verhaal nu gaan te vertellen .. in beelden, liever niet
stickers-Gedachten-spinsels

Vooral ik nu het grootste gedeelte van de dag op de bank zit of lig, nee doe maar niet. Mijn gewone kleren draag ik niet, want dat doet zeer. Zeer aan mijn darmen die ontstoken zijn. Dus zie er niet op mijn best uit. Niet dat dat heel veel uitmaakt, want toen het vloggen opkwam vond ik het ook al niets.

Ik vind het leuk om te schrijven, vind het leuk om te delen, foto’s erbij prima. maar waar dan die tegenzin wat vloggen betreft vandaan komt? Ik heb geen idee. Misschien , misschien heeft het met fantasie te maken?
Ik hou van lezen, ik hou van de beelden die in mij hoofd ontstaan tijdens het lezen. Ik vind het niet leuk om eerst een film te zien en daarna het boek te lezen want dan werkt mijn fantasie niet optimaal. De plaatjes zijn dan al ingevuld.

Tja ik schud ok maar wat uit mijn mouw, dit is geen artikel tegen vloggen of tegen snapchat, want ik vind het volgen van een andermans verhaal dus wel leuk. Ik vind het leuk om het verhaal van Elja en Lisanne te volgen. Dus ik spreek mezelf hier wel lekker tegen.
Wel denk dat vloggen een goed idee als je goed kunt spreken en je zelfverzekerd bent voor de camera.