Met het event met Jennifer L Armentrout in aantocht, vrijdag 20 oktober ga ik haar ontmoeten, is het de hoogste tijd om deze recensie online te zetten.

Stel al je vragen aan Jennifer L. Armentrout, laat je boeken signeren en geniet van alle leuke activiteiten en standjes die we voor je geregeld hebben. Tickets zijn nu te koop en zijn inclusief consumptie, diverse hapjes en natuurlijk een fijne goodiebag met daarin o.a. Vertrouw op mij, het allernieuwste boek van Jennifer L. Armentrout!

review

Kies voor mij

In Kies voor mij Spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Beide figuren komen in de vorige delen voorbij, waarbij Stephanie als de enge mannenverslinder neergezet werd. Die indruk kreeg ik in dit verhaal helemaal niet. Eerder een jonge zelfstandige vrouw die precies weet wat ze wil.

Waarom het mij zo trof dat ze het oké vind om een one night stand te hebben? Ik heb geen idee, want eerlijk gezegd vind ik dat ze groot gelijk heeft.
Als het voor mannen oké is, waarom dan niet voor vrouwen? Ze komt prima voor haar rechten op, soms snoeihard.

Stephanie, zei hij met zijn lage stem. Wat doe jij hier?
Sinds die ene avond ben jij hier niet meer geweest, verklaarde hij. Dus ik dacht we elkaar daarin begrepen.
Kennelijk niet dus.
Eén nacht. Eén keer. Je hebt geen reden om hier te komen, gewoon niet.
Oké, als ik het goed begrijp, zei ik met een verbazingwekkende kalme stem: Jij dacht dat ik niet naar de bar zou komen omdat wij iets met elkaar gedaan hebben?
Even om te peilen of we wel op dezelfde golflengte zitten: denk jij dat ik hier ben puur en alleen voor jou?
Nou ja waarom zou je anders hier komen? Iemand als jij past veel beter in bars en clubs in de stad.
Iemand als ik? Jij bent ongelooflijk. Voor zover ik weet is deze bar niet jouw speeltuin. Je kunt wel zeggen wat andere mensen -andere vrouwen- wel en niet mogen doen, maar dat zal niet, dat zal nóóit bij mij werken.
Ik heb nooit spijt gehad van de dingen die ik gedaan heb. Tot nu.

Conclusie

Ik vind Stephanie en Nick een geweldig koppel, de spanning spat er vanaf. Dat, gecombineerd met aardig wat drama en Nick’s duistere verleden, smeed het samen tot een geweldig boek.
Net zoals in de eerdere delen (Wacht op mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Val voor mij, )komen de vorige koppels voorbij. Het wachten is op een boek over allemaal, wauw dat zou wat zijn!