Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Kwetsbaar door Linda Jansma | Een Boek ReviewKwetsbaar door Linda Jansma
Gepubliceerd door: De Crime Compagnie gepubliceerd op 15 augustus 2014
Genre: Thriller
Also by this author: Judaskus
Pagina's: 350
ISBN: 9789461091291
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
four-stars

Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen?

stickers-Review

Het verhaal word vanuit twee personen vertelt : Door Janine, een voormalig kindhoertje en nu eigenares van de zeer succesvolle Club Mercury, en door Mischa, een Ierse immigrant die politieagent hebben. Beide hebben een vreselijke jeugd achter de rug en hebben zich ieder op hun manier hier aan ontworstelt.

Oorspronkelijk is dit boek uitgekomen als Caleidoscoop in 2010. Haar debuut. Nu is het herschreven en ik vind het een goed verhaal! Eenmaal in begonnen kon ik bijna niet meer stoppen. het is dat ik ernaast nog gewoon moest werken 😉 Ik moet toegeven , de dader zat al snel in mijn hoofd, zette Linda me op het verkeerde been en later bleek het alsnog *mijn dader* te zijn.

Kortom : een aanrader!