What's-happening-in-Linda-land

Leigh Bardugo , Blossom Books , Donner

Ik was in mijn blogs aan het zoeken naar mijn verslag over de signeersesssie met Leigh Bardugo omdat ik nog even na wilde genieten. Tot mijn grote schaamte moet ik bekennen dat deze er NIET was! Huh? Nu kan ik allerlei smoesjes verzinnen, ik ben inderdaad goed ziek geweest, maar … Dat word alsnog schrijven, en even diep in mij geheugen graven. Hoewel diep? Het was een top-bijeenkomst!

Zaterdag 31 oktober organiseerde Blossom Books samenwerking met Boekhandel Donner:

Je hebt misschien onze vooraankondiging al gezien (of je hebt ons op Twitter zien fangirlen): Leigh Bardugo’s nieuwe boek Six of Crows komt bijna uit en de setting die we daarin zien is los gebaseerd op, jawel, zeventiende eeuws Amsterdam. Om dat te vieren komt ze met haar Magic and Mayhem tour naar Nederland! Ja, echt!

Op 31 oktober bij Donner in Rotterdam organiseren we een release party waarbij Leigh Bardugo herself aanwezig zal zijn. Wat kun je verwachten? We hebben een interview, spelshow en uiteraard een signeersessie in de planning staan én je kunt met Leigh op de foto. Alhoewel we denken dat LEIGH BARDUGO DIE NAAR NEDERLAND KOMT (!) genoeg reden is om de 31ste vrij te houden in je agenda, krijg je ook nog eens een exclusieve Grisha-goodiebag en een heerlijk stuk Grisha-taart. Oh yeah, count us in.

Wel ziek of niet ziek, count me in, dus 31 oktober op naar Donner!
Allereerst was er een interview met Leigh en daarna een Q&A gehouden. Hierbij konden mensen uit het publiek vragen stellen aan de schrijfster.
Wat een heerlijke spontane vrouw! En wat een geweldige schrijfster!

Natuurlijk de speciale editie van List en Leugens gekocht, en met koorts en al samen met Leigh op de foto!

Leigh Bardugo , Six of Crows , Blossom Books