Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Leven als prinses in Texas door Debora Elisabeth en Lizzie van den Ham | Een Boek ReviewLeven als prinses in Texas door Debora Elisabeth, Lizzie van den Ham
Serie: Cowboys en prinsessen #1
Gepubliceerd door: Dutch Venture Publishing gepubliceerd op Published August 15th 2017
Genre: Chicklit, Romance
Also by this author: Tot in de dood, Wonderland
Pagina's: 232
ISBN: 9789463425919
Format: eBook
Bookspot
Goodreads
three-stars

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.

Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin...
Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?

Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

review

Leven als prinses in Texas

Het verhaal gaat over Samantha de Vries en haar moeder.
Zij verhuizen naar Texas, al ziet Samantha dit niet zo zitten.

Van alle landen in deze wereld moest haar moeder zo nodig naar het meest uitgestorven gebied dat ze met moeite op een kaart had kunnen vinden. Een stukje Texas in the middle of nowhere, waar alleen koeien, paarden en stinkende cowboys rondliepen, zodat ze haar eigen Bed & Breakfast kon beginnen.

Tijdens haar oude leventje op school had Sam een prinsessenstatus. Waar ze zich ook naar gedroeg.
In Texas veranderen haar inzichten

Die reputatie kan me niets meer schelen. Ik ben er pijnlijk achter gekomen dat prinsessen vreselijk gehaat worden en niemand ze mist als ze weg zijn

Conclusie

Persoonlijk vind ik Sam, in het begin, een verwend nest, die nog te beroerd is om tijdens de verhuizing haar handen uit de mouwen te steken.

Toe nou Sam. Werk nou heel even mee? het is zo gebeurd als je zelf ook even wat spullen in de vrachtwagen zet.
Sam piekerde er niet over. Ze zou niet meehelpen aan haar eigen ondergang. Trouwens straks brak ze nog een nagel.

In Texas leert zij op de harde manier dat haar oude leventje niet zo veel voorstelt en komt zij tot heel andere inzichten. En ontdekt zo zichzelf.

Kun jij mij een lift geven? Dan konden ze meteen even langs het veld rijden en haar pumps ophalen, die daar nog ergens zielig aan de kant van de weg lagen.
Heel eerlijk gezegd miste Sam ze niet eens zo erg. Die sportschoenen, die ze sinds het incident overal naartoe aan had getrokken zaten veel lekkerder.
Sam glimlachte, Misschien betekende prinses in Texas zijn wel dat je het jezelf wat makkelijker kon maken en toch kon stralen.

Ik heb dit boek in de vakantie gelezen, en het voldeed prima aan mijn verwachtingen. Ik heb mij er prima mee vermaakt.