Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Nachtmerries door Sharon Bolton | Een Boek ReviewNachtmerries door Sharon Bolton
Serie: Lacey Flint #2
Gepubliceerd door: A.W.Bruna Uitgevers gepubliceerd op 14 january 2014
Genre: Thriller
Pagina's: 312
ISBN: 9789044970586
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
five-stars

De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studenten. Rechercheur Mark Joesbury leidt het onderzoek en moet meer slachtoffers te voorkomen. Daarvoor zet hij de jonge en gedreven politieagente Lacey Flint in, die undercover als onzekere studente in het campusleven duikt…

Alleen psychiater Evi Oliver weet wie Lacey echt is, omdat zij ook onderdeel uitmaakt van het onderzoek. Langzaam ontdekken ze een verschrikkelijke trend en als Lacey dezelfde afschuwelijke nachtmerries krijgt als die waarvan de zelfmoordslachtoffers voor hun dood last van hadden, wordt duidelijk dat zij de volgende is.

stickers-Review

Even het intro lezen, en dan naar bed. Een paar uur later moest ik van mezelf echt naar bed! Het verhaal had me meteen in zijn grip. Vooral het sprongsgewijze manier van vertellen, de verschillende verhalen en de tijdspongen die gemaakt worden maken het verhaal ontzettend spannend. Al vanaf het begin zijn er verwijzingen naar Zielsgeheim, ( Lacey Flint #1). Het duurt even eer de vaart in het verhaal komt, maar vanaf het begin was ik verkocht.

Geweldig! Ik hou van dit soort thrillers. Voor ik bij pagina 100 was had ik al verschillende plots in mijn hoofd!! Al vrij snel moest ik aan de film Inception denken welke ik onlangs gezien heb, mindgames, ………… doodeng vind ik ze.

De cover van het boek doet je het ergste denken, en dat klopt dus wel. Het verhaal word in de ik-persoon vertelt, en er was vaak een moment dat ik dacht Neeeee, niet doen!!!! Er waren momenten dat ik het boek echt even weg moest leggen. Kortom dit is een aanrader. En ik moet naar de boekenwinkel voor deel 1!

httpv://youtu.be/D6iKN6Pn3yo