What's-happening-in-Linda-land

Niet alleen maar kommer en kwel
Het is niet alleen maar kommer en kwel in huize Kwakernaat. Integendeel zelfs! De laatste tijd hebben we het mega-druk met ontzettend leuke zaken, ik kwam bijna niet meer aan bloggen of lezen toe. Ik heb besloten om vanaf heden terug te gaan (schrijven) tot de zomervakantie. Zet je maar schrap!

Afgelopen vrijdag heb ik een klein feestje in mijn eentje gevierd. Maatje moest in de omgeving van Antwerpen zijn en besloot Merel op te halen. Natuurlijk vonden ze het nodig om bij de Lindekes te gaan eten. Iris was sporten en at ook niet thuis. Voor mij betekent dat:
Mosselen eten! Ik ben de enige in het gezin die dat lekker vind, dus als de kat van huis is ……. 😉
Mosselen

Zaterdag zou mijn schoonvader jarig geweest zijn, en heb ik een verassingslunch voor mijn schoonmoeder verzorgd: missie geslaagd! Ze was totaal verrast en we hebben met zijn zevenen lekker zitten smullen.

verrassingslunch

Vervolgens werden we om 17.30 uur aan tafel bij Leipzig verwacht waar we lekker hebben zitten eten. Daarna zijn we met zijn zesjes (wij vieren en de buren) het Luxor ingedoken om te genieten van Vreemde Kostgangers. En genoten heb ik!! Al rockend werd er gestart en het gedeelte voor de pauze werd gevuld met nieuw materiaal. De stemmen passen wonderbaarlijk bij elkaar en gelukkig ben ik niet de enige die dat vind. Hier een recensie uit de Volkskrant
https://youtu.be/saA4acL_Ugw

Na de pauze de beloofde greep uit de oude doos! Geweldig!!! De ode aan Herman Brood kwam binnen. Volgens Vrienten geschreven samen met iemand die er eventjes niet bij kon zijn.

Het was super!
Rest mij de zondag, naast de wekelijke weekendperikelen, de beide dames zitten weer midden in hun studie en moeders moet wassen, wassen en wassen, hadden we nog een verjaardagsfeestje. En het was slechts een deur verderop. Kortom, we hebben ons niet verveeld en ook niet stilgezeten 😉