Vrijdag 20 oktober, Uitgeverij Zomer & Keuning organiseert een event met Jennifer L Armentrout. Zodra wij (Iris, Merel en ondergetekende) hiervan hoorden waren wij super enthousiast. DAAR MOETEN WIJ HEEN! Ik geloof dat wij de eersten waren die kaarten hiervoor kochten.

event Jennifer

Aanloop naar het Event

Onze weg naar het event was niet gemakkelijk, ik zou op vakantie in Turkije zijn, maar hier moest en zou ik bij zijn. Aldus geschiedde, vrijdag om 4.00 uur opgestaan om 5.00 naar het vliegveld van Antalya om op tijd thuis te zijn. Het vliegtuig had vertraging, maar dat mocht de pret niet drukken.

Wat restte was wachten op de meiden, de één uit Leiden en de ander uit Antwerpen. De planning zag er goed uit en wij rekenden erop om zo rond half 5 te vertrekken. Jaja.
Man ow man wat heb ik een bloedhekel aan het openbaar vervoer!! Wat gebeurde er.. Voor de ogen van Merel werd de internationale trien van Antwerpen naar Nederland geannuleerd! En dit tot wel drie maal toe! 🙁 Merel was naturlijk not amused. Drie stuks!! En wat nu? Geen idee, maar we zouden met zijn drieën gaan dus: wachten. Eindelijk, eindelijk, na drie uur wachten, heeft ze een trein. Om een lang verhaal kort te maken om 18.23 is zij op Dordrecht en kunnen wij gaan rijden.

Iris was inmiddels met twee katten in Utrecht gearriveerd, en moest meer dan een uur op ons wachten. Achterin de auto had ik een bench met een kattenbak en eten en drinken. Maar ja daar had zij even niets aan. Bij mij sloegen de zenuwen toe, mogen we zo laat nog wel naar binnen? Snel een bericht op Facebook geplaatst. Gelukkig mochten wij nog naar binnen. Helaas het interview met Jennifer was al voorbij!

Dankzij de geweldige organisatie en Uitgeverij Zomer & Keuning wred er gekeken of er misschien nog iets mogelijk was.

Bezigheden

Wij besloten er maar het beste van te maken en een gezellig rondje te maken. Langs een boekenverkoper (ik had bijna alles al). Een fotobooth laten maken. Gezellig met Miranda Hillers gepraat. Wiens boeken ik nog steeds moet lezen, schaam … schaam. Bij Celebrate Books een superleuke deken gekocht. Heel gezellig met Emmy van Ruijven staan kletsen en een geweldig portret door joinanotherview laten maken!
portretr

Een ontmoeting met Jennifer L Armentrout

En toen …. toen was Jennifer zo aardig om extra tijd voor ons te maken, ze vond het geweldig dat wij ondanks alles toch nog gekomen waren. We hebben een hele tijd staan praten, onder andere over Morris 🙂 en natuurlijk foto’s gemaakt. Wat een vreselijk lieve vrouw! Voor ons is het negatieve omgeslagen in iets super positief! Het was een geweldige avond met geweldige mensen!!