regenboog

Dag januari en februari, hallo maart. Mijn maand van opkalefateren. ( gepikt uit een blog van mede-blogger Marjanne) Eigenlijk hoor ik me te schamen, Zij heeft een zware longoperatie ondergaan. En ik daarentegen heb *slechs* een dubbele longontsteking gehad. En wie zit hier nu te mopperen?

Het zit momenteel gewoon even niet zo mee. Als je gewend bent om drie keer in de week bijna 5 km te lopen en drie keer in de week bij de zwemvereniging te trainen, dan vind je een redelijke conditie eigenlijk gewoon. En die conditie heb ik nu dus niet! Ik ben niet ziek meer! Ben rustig weer aan het werk en de huishoudelijke klussen zijn ook weer dagelijkse routine. Maar wat kost het een moeite!

Ik hoor hier gewoon een gezellig stukje te typen maar dat lukt gewoon even niet. De geestelijk dreun is blijkbaar groter geweest dan ik dacht, en een forse portie trots werkt ook tegen. Te trots om toe te geven dat veel me nogal wat moeite kost, zeker na 13.00 uur …zucht.

Opkalefateren kost meer moeite dan ik gedacht en vooral ingepland had. Wel lees ik veel. heel veel, maar ja bij elk boek hoort een review en als ook bloggen moeite kost wel dan word het hier stil.

Leuk nieuws, Iris heeft (EINDELIJK ) een studio in Leiden! Shoppen, en heel veel denken lol. Zaken waarin ik normaliter de grootste lol heb. Maar nu net wat teveel van het goede zijn.
Wel word ik vrolijk van alle leuke ideën hiervoor!

Tja dit begint wel op een mopperblog te lijken? Ach wat, het is er gewoon een! Ach de vorige is ongeveer 9 maanden geleden 😉 Hopelijk ren, zwem ik binnenkort weer rond en komt hier snel weer een vrolijk stukje!