Na het bezoek aan de “trois lacs Le Bourg d’Herm” , een verplichte lazy-day! Het is vakantie…. dus take it easy!
Aan Mazzel is goed te merken dat hij totaal versleten is! Die moeten we iets meer gaan ontzien, zolang is het niet geleden dat hij dood- en doodziek was! Gek hoe snel je dat vergeet,  zeker in de vakantie, en dat het dan lijkt alsof het al heul lang geleden is!
Merel en haar 2 vriendinnen besluiten om pannekoeken te gaan bakken!  Een zeer goed idee!! En het is super goed gelukt!! LOL Ze hebben langer over het bakken gedaan, dan wij over het opeten!


We besluiten om maandag “vroeg”op te staan en met zijn allen naar Limoges te gaan! Tsss een wekker zetten in de vakantie!! Dodelijk!! maar ja …..
Mazzel laten we achter op de camping, de buren en vooral de buurmeisjes offeren zich graag op en passen een dagje op hem . Liefff!
Eerst een bezoekje aan Decathlon Limoges. Geweldig ik hou van Decathlon. Tuurlijk heb ik weer kleding gescoord, en Merel ook! Vervolgens Limoges in, met off course een bezoek aan het VVV!

Een kaart van Limoges gescoord en een aantal tips en vervolgens zijn we weer gaan shoppen 🙂
De tips hebben we uiteindelijk opgevolgd,  en zijn we overal geweest 🙂

Waarbij we bien-sûr veelvuldig de kaart raadpleegden!
Onderweg naat de Cathédrale Saint Etienne en de botanische tuinen, kwamen we precies op tijd terrasjes tegen!

Nadat we allemaal bijgekomen waren , nog een bezoek aan de Cathedraal, de botanische tuinen,en niet te vergeten La gare (het station) gebracht. Vervolgens met de auto richting camping.
Tja en toen bleek het maandag te zijn, en veel restaurants en pizzerias gesloten! Onderweg eentje gespot die open was, dus daar na toe! Een gouden greep! het eten was zalig! En op de valreep nog recepten gescoord ook!!!!