What's-happening-in-Linda-land

Image courtesy of Mister GC at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of Mister GC at FreeDigitalPhotos.net

 

 

Mijn laatste persoonlijke post:
Mijn Overzicht van 2015 was een beetje vroeg.

Misschien een beetje vroeg voor een Jaaroverzicht?
Vandaag is mijn Oud en Nieuw!
Vandaag is mijn verjaardag.
Daarnaast brengen we Kerst en Oud en Nieuw in Frankrijk, in de sneeuw, door.
Helaas voor de inbrekers, ons huis blijft gewoon bewoond!
Dus vandaar nu mijn overzicht van 2015.

Tja, ….
De Kerst naderde, de zin in skiën en sneeuw ook. Daar waar wij heen gaan (Aussois) zijn 5 pistes open en ook de dalafdaling. Daar het een zonnig gebied is, is men er op ingespeeld dat de sneeuwkanonnen moeten draaien. En dus … een van de weinige plaatsen waar je goed kan skiën. Dus wat kan de pret nog bederven?

Tja, ….
Een lichte verkoudheid? Kom op niet zo zeuren, overkomt iedereen. Oké maar ik zit vol, en vorig jaar bleek ik toen een dubbele longontsteking te hebben.
Lin: een mens lijdt het meest van het lijden wat hij vreest!

Tja, ….
Bij twijfel! Heb ik mijn meiden geleerd, dus toch de longarts maar gebeld. Voelde me best bezwaard maar ja. Gelukkig heb ik een hele toffe longarts en weet hij dat als ik bel ..
En dus wilde hij mij voor zijn vakantie nog even zien.
Zo gezegd zo gedaan. Foto, lab, longarts, weer een foto.
Blijkt: Ik heb een voorhoofdsholte ontsteking, beide bijholtes ook ontstoken en als klap op de vuurpijl: een beginnende logontsteking!

Tja, ….
Daar zit je dan met je zin in vakantie, met je nieuwe ski-outfit, want 20 kg lichter ja dan moet je een nieuwe ski-outfit hebben!
Wat gaan we doen was de vraag die we toen bespraken. Ik mocht mee op vakantie, maar niet rijden, niets doen en een hele zak met extra medicijnen.
medicijnen

En dus Eerste Kerstdag op naar Frankrijk. De reis viel me vies tegen maar in tegenstelling tot vorig jaar verliep deze top! En eenmaal in Aussois was het geen kwestie van skiën of zonnen, maar meer een van lezen of zonnen of lezen en zonnen?
Ik heb me gedragen, heb gerust, vreselijk veel gelezen, ben (helaas) niet op de pistes geweest maar volgende keer beter.

Ik was er wel dus! En heb vreselijk genoten, het ademen ging een stuk makkelijker (droge lucht) En ben zelfs Oudejaarsdag in Milaan geweest!
Niets te mopperen. Alleen nu opknappen oftewel Opkalefateren!