Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Thuis in Virgin River door Robyn Carr | Een Boek ReviewThuis in Virgin River door Robyn Carr
Gepubliceerd door: Harlequin Holland gepubliceerd op 14 oktober 2014
Genre: Adult, Romance
Pagina's: 298
ISBN: 9789034752277
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
three-stars

Het enige wat Melinda Monroe wil is weg. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie waarin gevraagd wordt naar een verpleeg- en verloskundige voor Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut aan een modderweg te zijn, waar ze met haar stadse cabrio meteen in vast komt te zitten. En de plaatselijke arts die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar. Inpakken en wegwezen, denkt ze dus, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst onderdak vinden voor de baby, besluit ze. En eerst misschien ook beter kennismaken met die knappe eigenaar van de plaatselijke bar? Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

stickers-Review

Het is een heerlijk luchtig verhaal over een jonge weduwe Melinda en een stoere ex marinier Jack. Een love story in de dop. Melinda vlucht uit LA om opnieuw te beginnen.

Na een tijdje was ze haar vriendinnen, hoe dol ze ook op hun was, gaan associëren met Marks dood. De medelijdende blik in hun ogen was al genoeg geweest om haar verdriet weer naar boven te brengen. Op een gegeven moment had het geleken of alles tot één grote kluwen van pijn en verdriet was samengebald.

Het is een leuk boek voor tussendoor en het leest lekker weg.

Persoonlijk vind ik het boek een beetje te *feel good*. En de dialogen soms te simpel en te uitgebreid.

Maar het is een aanrader voor een avondje bij een knapperend houtvuur, om lekker weg te dromen en je je even nergens zorgen over te maken.

14 oktober 2014 verschijnt bij uitgeverij Harlequin Thuis in Virgin River, een romantische roman van Robyn Carr.
200 leden van de Not Just Any Book Club lezen deze roman en schrijven een recensie.