review

Val voor mij

Het eerste wat mij opviel was de cover, een mooie aantrekkelijke cover met een aantrekkelijk stel erop. Ik had er echt zin in. Zo snel mogelijk het boek waar ik mee bezig was uitgelezen, en op naar deze. Val voor mij leest makkelijk en snel weg. Het is dat ik moest werken, anders had ik het binnen een dag uitgelezen.

De boeken van deze dame stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, op aanraden van mijn meiden. Zonder de eerste drie delen gelezen te hebben ben ik aan dit boek begonnen, en dat stoorde in het geheel niet. Wel is het zo dat ik deel een, twee en drie nu wel ga lezen 😉

Val voor mij

Het is een heerlijk ontspannend boek en het leest lekker weg. Ik heb regelmatig zitten lachen om de heerlijke schrijfstijl. En toch zit er echte spanning in het boek. Niet alleen seksuele spanning maar ook echte spanning in het kader van in levensgevaar verkeren.

De irritantste persoon die ik kende stond hier geparkeerd. Gek genoeg speelde diezelfde persoon de hoofdrol in al mijn fantasieën. Nou ja, voornamelijk de vieze.
Reece Anders was hier, en ik wist niet of ik hem een trap in zijn ballen moest geven of dat ik hem moest kussen.

Twee handen belandden op de plank naast mijn schouders en hij kreeg het voorelkaar om nog iets verder voorover te buigen. Zijn warme adem danste over mijn wang. Een rilling liep over mijn rug. Whoa. Meisjesdelen geactiveerd, geprogrammeerd en klaar om op te stijgen

Ik weet dat een aantal mensen Roxy erg dom vinden omdat ze niet direct actie onderneemt als er dingen gebeuren in haar huis, spullen anders liggen op een andere plek. De vaatwasser staat ineens te draaien.

Maar:
– De beste stuurlui staan altijd aan wal
– Mijn autosleutels heb ik ook weleens in de vriezer teruggevonden

Een van mijn favoriete scene in het boek is degen waarmee Roxy met een boek de voorruit van een Mustang laat barsten.

Ik graaide in mijn tas, haalde het eerste het beste substantiële ding eruit dat mijn vingers aanraakten en zwiepte mijn arm achteruit als een ervaren honkbalpitcher.
De zware hardcovereditie van New Moon vloog als een steen door de lucht -net als de steen die onze levens verwoest had- en raakte de voorruit van Henry’s Mustang.
Het glas barstte.

Wat mij opvalt is dat in Nederland de boeken onder haar eigen naam verschijnen, terwijl ze deze boeken geschreven heeft onder de pseudoniem J. Lynn.
Mede omdat dit onder New Adult valt. Duidelijk een ander genre dan Young Adult.

Dit boek heb ik, met veel plezier, samen met vijf anderen gezamenlijk gelezen voor
de Serendipity Books Books Club.
De groepsrecensie van Val voor mij kan je HIER vinden.