Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Vallen door Jackie van Laren | Een Boek ReviewVallen door Jackie van Laren
Gepubliceerd door: Boekerij gepubliceerd op 02 juni 2016
Genre: Romance
Also by this author: Zin, Lief, Ziel, Opstaan, Duingras
Pagina's: 384
ISBN: 9789022577226
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
five-stars

De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige, kreukvrije Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, gelauwerd acteur en beruchte Hollywood Bad Boy, blijkt Anne een onverwachte connectie te hebben met zijn driejarige zoontje. Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken. In een opwelling doet Rory Anne een aanbod dat ze niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief diepteartikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien. Vallen is een roman over de verrassing van echte liefde, die er heel anders kan uitzien dan je ooit had verwacht...

review

Vallen

Eigenlijk is Vallen de debuutroman van Jackie van Laren. Zeven jaar geleden ontstaan, oorspronkelijk in het Engels geschreven, en daarna herschreven/vertaald/bewerkt.

Ik vind het een geweldig boek, en heb er van genoten. Het geeft een inkijk in de Rock ‘N’ Roll Scene , met alle vooroordelen die er aan dit wereldje kleven, al dan niet waar.
Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat de band, Road Rage, in het verleden wel aan dit beeld voldeed 🙂

Eenmaal in het boek begonnen was het moeilijk om te stoppen. Helaas moest ik overdags werken, dus werd het een latertje: oftewel een vroegertje.

De leider van de door band, Roar, Rory in real live, is een onweerstaanbare charismatische man.

Daar zat hij, op de rand van haar bed, naar haar te kijken met die glitterende grijsgroene ogen. Hij veegde nonchalant wat van zijn bruine manen uit zijn gezicht terwijl Row van zijn schoot gleed, en Anne kon er gewoon niet over uit dat iemand zonder er ook maar iets voor te doen, zelfs zonder het blijkbaar door te hebben, er zo fotogeniek uit kon zien.

Anne, een vreselijk brave journaliste is verloofd met de in en in saaie Ian.
Maar is ze wel zo braaf?
Volgens mij rukt ze aardig aan de grenzen van haar bestaan en begint ze Ian aardig van katoen te geven.

Het mag duidelijk zijn, het boek grijpt je vanaf bladzijde een.
Ben je op zoek naar een gaaf boek voor in je vakantiekoffer? Denk dan geen moment langer na, en kies voor dit boek.