Versplinter me door Tahereh Mafi| Een Boek ReviewVersplinter Me door Tahereh Mafi
Serie: Shatter Me #2.5
Gepubliceerd door: Blossom Books gepubliceerd op January 30th 2014
Genre: Distopian, Young Adult
Also by this author: Vrees Me, Verwoest me, Breek me, Vertouw Me
Pagina's: 96
ISBN: 9789020679717
Format: Hardcover
Bookspot
Goodreads
four-stars

Versplinter me wordt verteld vanuit het perspectief van Adam. Hij heeft veel om over na te denken: zijn verbroken relatie met Juliette, de veiligheid van zijn beste vriend en zijn broertje James, en zijn leven in Omega Point. Maar Adam heeft geen tijd: er is een aanval gepland op Het Herstel – en zij deinzen er niet voor terug om iedereen waar Adam om geeft uit te schakelen.

Versplinter me is deel 2,5 in de Touching Juliette-trilogie. Het verhaal loopt gelijk met het einde (en verder)van Breek me.

review
Versplinter me

Versplinter Me is deel 2.5 van de Shatter Me-serie en geschreven uit het perspectief van Adam. En wat mij betreft doet hij geen goede zaken. Wel ga ik hem meer begrijpen maar ik switch langzaam maar zeker van team!

Alleen het zien van haar gezicht bezorgt me pijn in mijn hart, maar als ik eerlijk ben heb ik geen flauw benul meer wat er nu precies tussen ons speelt

.

Als zij je aanraakt is het menens, meer dan ik tot nu toe dacht

De gedachte dat ik James kwijt was gisterenavond, heeft me veranderd en de schade is niet meer te herstellen

James geeft mijn leven zin. Hij is mijn enige hoop te midden van al deze verwoesting – het enige waarvoor ik al deze tijd heb geleefd, heb gevochten. Zonder hem zou ik verloren zijn. Dat drong gisteren tot me door.

Ik weet het, hij draagt de zorg voor zijn kleine broertje, is zelf pas een kind. Maar als duidelijk word dat hij niet van plan is om de deur uit te gaan om achter Juliette aan te gaan, is de maat voor mij vol. Ik was stapel op Adam in Vrees me, maar nu brokkelt dat langzaam maar zeker af.
Ik ben heel benieuwd naar deel 3 Vertrouw Me