Jacob-Jan-Voerman-met-Waanzinnige-Plannen-300x226Ik ken hem al een tijdje, Jan Jacob Voerman
Volgens mij door #blogpraat en daarna via twitter, @jjvoerman
Vervolgens zijn we *blogvrienden* geworden.
Precies weet ik het niet meer, lijkt me ook niet zo belangrijk!

Wat ik wel weet is dat ik getuige heb mogen zijn van een enorme verandering!
Mooi, mooi om mee te *mogen* maken, en om aan de zijlijn ervan te mogen staan.
Zijn twijfels en aarzelingen gelezen.

Toen het contact met Marcel van Driel en zijn #Waanzinnige plannen!*
Natuurlijk weet ik daar niet alles van, maar wel deels gevolgd.
Het volgende komt uit een blog van Marcel,
Vijf redenen om je droom niet uit te voeren
Ik citeer :

Jacob Jan Voerman had zo’n droom. Hij wilde een theatervoorstelling maken. Hij had eerder al een paar pogingen gedaan, maar die waren – naar eigen zeggen – halfslachtig. Begin dit jaar nam hij zich het volgende voor: ‘Dit jaar ga ik een try out doen. Hoe en wat? Geen idee, alleen dat ik het ga doen. Ik ga schrijven. Ik ga op zoek naar iemand die me kan regisseren, want ik ga het niet weer alleen en onvoorbereid doen. Maar ik ga het wel doen, de planken op. Deadline: die try out komt er in 2013.’

Ik weet dat ik toen onmiddellijk getwittert heb, dan zit ik in de zaal!
Duss : Zaterdag 5 oktober, Den Haag, De Nieuwe Regentes, ………..
Ik was er, samen met mijn maatje, mijn twee moppies en een nicht.
We hebben een leuke avond gehad.
Trots ben ik op hem, op zijn lef om het *maar * te doen!