50books – Vraag 50
Welke vraag zou je zelf als eerste stellen mocht je het stokje van #50books overnemen?

Wel Peter, dat zou een vraag aan jou zijn, eigenlijk een soort van interview :
Terugkijkend op 2013, wat heeft #50books je gebracht?
Niet echt een vraag over boeken , maar meer over #50books en gevolg.

Grappig vind ik het om te lezen dat je niet verder dan vraag 6 bent gekomen. Gelukkig kwam ik verder. Je legt de lat wel hoog he? Eerst een blog schrijven met de vraag, vervolgens alle antwoorden lezen en eventueel retweeten, en dan ook nog zelf een blog schrijven! Ach als je niets anders te doen heb. 😉 Vond je het niet demotiverend dat bloggers zoals ik er gedeeltelijk mee op hielden?

Ik vind #50books een ontzettend leuk initiatief, en het lijkt me zeker de moeite waard om er mee door te gaan. Wel ben ik benieuwd of jij er mee door gaat! Zeker als je naar de gevolgen ervan kijkt. Mij heb je in ieder geval weer helemaal Back on the Track! Ben meer tijd vrij gaan maken om te lezen en gestart met reviewen van boeken. Dat ik mee doe met Een perfecte dag voor literatuur komt ook door #50books. En zo onstaat er toch iets van een nieuw onderwerp op mijn blog! Van puur persoonlijk word het een mix van persoonlijk en boeken. Dus mij heeft het het nodige gebracht. Lid van de leesclub en een hoop leesplezier.

#50books : Elke week op zondag word er een nieuwe boekvraag gepost.
Die door iedereen vrij mag worden ingevuld.
Het is een initiatief van Peter