Witheet door Jennifer L. Armentrout | Een Boek ReviewWitheet door Jennifer L. Armentrout
Serie: The Dark Elements #1
Gepubliceerd door: HarperCollins Holland gepubliceerd op February 16th 2016
Genre: Fantasy, Young Adult
Also by this author: Val voor mij, Steenkoud, Ademloos, Wacht op mij, Blijf bij mij
Pagina's: 416
ISBN: 9789402709407
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
five-stars

Normaal zijn, is eigenlijk alles wat de zeventienjarige Layla wil. Maar haar gave om een ziel weg te nemen door iemand te kussen maakt haar voor altijd anders dan de Wachters, bij wie ze is opgegroeid. Vooral lastig bij Zayne, de zó niet bereikbare jongen op wie ze stiekem verliefd is. Dan ontmoet ze Roth, een zondig lekkere maar ook gevaarlijke demon. Hoewel ze beter uit zijn buurt kan blijven, heeft hij één groot voordeel: dat verboden-te-kussengedoe is helemaal geen issue met hem. Hij heeft immers geen ziel...

Wanneer Layla ontdekt dat niemand minder dan zijzelf het middelpunt vormt van een duivels plan, kan ze niet anders dan Roth vertrouwen. Doet ze daar goed aan of zal deze deal met de duivel op een ramp uitlopen?

review

 

 

Witheet
Beste Openingszin Ever!!

Er zat een demon in McDonald’s

Volgens de dames hier in huis had ik The Dark Elements allang gelezen moeten hebben.
Jaja er wachten genoeg boeken op mij 😉
Maar toen Witheet uitkwam, ben ik er snel aan begonnen.

Het is een vlot lopend verhaal, wat je vanaf de eerste zin te pakken heeft. Natuurlijk is het een bekend verhaal, een waanzinnig aantrekkelijke demon en een, zo op het eerste oog lijkend, zwak onschuldig meisje ….
Maar de spanning spat van de eerste bladzijde af!
En hoewel het een bekend gegeven is: de slechte jongen, een onwetend meisje en een goede vriend, verveelt het geen moment. Integendeel ik zou en moest het boek uitlezen.

En als de bad guy dan ook nog eens niet zo bad blijkt te zijn, tja toen was ik helemaal om, voor zover ik dat nog niet was, en kreeg het verhaal een heel andere wending.

Je hoeft je niet te verontschuldigen voor iets wat in je natuur zit, maar de ziel van een mens wegnemen …. Dat is iets wat je niet meer ongedaan kunt maken.
Er schoten allerlei emoties door me heen. De eerste was verbazing. Waarom zou uitgerekend Roth niet willen dat ik van mijn stoel sprong en een ziel wegnam?

Nu, helaas, wachten op deel twee Steenkoud