Expliciet * uitdrukkelijk vermeld of erbij geschreven.
Het zal sommige van mijn volgers opgevallen zijn,  vandaag heb ik mijn oude blog geimporteerd. (veel berichten op twitter lol) Om expliciet te zijn, met behulp van  Irene.
Veel werk ligt er in het verschiet , bijwerken , plaatjes vervangen etc. Hierbij vermeld ik  : voorlopig ff niet!
In de vakantie heb ik een zeer rigoreuze beslissing genomen.  Ik ga vanaf nu al het achterstallige werk ( he bah!!! heul veul klussen) inhalen en zorgen dat ik  bij ben. Daarvoor heb ik “voorlopig” mijn pianoles opgeschort, stop ik met bestuursfunkties ed, ga minder tijd op twitter verdoen (zou het?)
Mij is opgevallen dat allerlei zaken prioriteiten van me krijgen, maar dat achterstallige werk hangt als een zwarte wolk boven me hoofd, en drukt op mijn schouders . Dus tijd om er iets aan te gaan doen. Tot die tijd mag ik van mijzelf dus niet aan mijn blog werken, wel blogjes schrijven , maar niet! ………
En terwijl ik juist in dit klusje zo’n giga zin heb!!
De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Vergeet ook niet de link naar je eigen blogpost in de comments te zetten zodat anderen je blog kunnen lezen en reageren.