Vanochtend ben ik snel wezen kijken, wat de #WOT van vandaag is,
…..Los, los laten….
Nu maakt dat woord een hoop bij mij los, en al een paar uur vraag ik me af of ik daar wel zin aan heb.
Een van mij stelregels is: Bij twijfel niet doen!
Daar ik nog totaal in de vakantie-modus zit, en merk dat ik weer helemaal in het bloggen moet komen, heb ik besloten er NIET dieper op in te gaan en het lekker opvervlakkig te houden!
Een van mijn grootste overwinningen deze vakantie, was dat ik onze kat Joepie in Frankrijk los heb gelaten! Jaren heb ik hier over gedaan 🙂 . De angst dat ik hem kwijt zou raken overwon telkens. Nu, na 2 ontsnappingen binnen 24 uur, en telkens bij de caravan terugkomen,  had Joepie zijn punt gemaakt. Als hij weg had willen lopen, dan had hij dat allang kunen doen! Wel vertelde ik hem telkens , als hij naar mijn zin iets te ver weg was, nog een caravan verder en je gaat weer vast! Lol, Niet dat hij zich daar veel van aantrok, maar ja.
Wat ik ook in de vakantie heb geleerd, is dat ik de zorgen om onze hond Mazzel los moet laten. Mazzel die een kleine twee maanden terug letterlijk nog dood- en doodziek was. Het gaat helemaal goed komen met hem, dat voel ik en dat weet ik. Alleen gaat het nog wel een tijdje duren.
Zijn enthousiasme is in ieder geval terug, en zijn vrolijkheid groeit ook met de dag, Vandaag nog even voor een check-up bij de dierenarts geweest, en ook deze was zeer tevreden over hem. Regelmatig met hem fietsen en lopen en dan groeit zijn conditie ook weer.
Verder heb ik wel bewezen dat ik los kan laten met mijn dochter Iris, die zes weken naar Amerika was. Wel hadden we (natuurlijk) veel contact via Facebook en Skype! Een zeer goeie reden om mijn laptop mee te nemen ( zie mijn vakantie-blogs!) Whahaha we hadden slechts drie laptops mee!!
#WOT Write On Thursday
Dat is waar #WOT voor staat.
Een initiatief van Karin Ramaker.
Iedere donderdag presenteert zij een woord waarmee ik
– net als vele andere blogger -aan de slag ga voor een blog.
Deze week is het de woord “los”