Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Zet je zaak op de kaart in 60 minuten door Elja Daae | Een Boek ReviewZet je zaak op de kaart in 60 minuten door Elja Daae
Gepubliceerd door: Haystack gepubliceerd op 2014
Genre: Guide, Informative
Pagina's: 144
ISBN: 9789461261069
Format: Paperback
Source: Haystack
Bookspot
Goodreads
five-stars

Wil je meer klanten aantrekken en zijn mensen uit jouw stad of dorp je belangrijkste doelgroep? In dit boek lees je hoe je als lokale ondernemer je zaak of organisatie online op de kaart kunt zetten.

Elja Daae is zelfstandig marketing?adviseur, spreker, blogger en auteur. Ze is gespecialiseerd in (online) business development en social media marketing. Ze werkt onder andere voor Frankwatching. In deze serie schreef ze ook het boek ‘Bloggen als een pro’.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie ‘Digitale trends en tools in 60 minuten’. De serie is een initiatief van Uitgeverij Haystack in samenwerking met Frankwatching.com, het toonaangevende platform over online trends, tips & tricks.

Elja heeft al eerder een boek geschreven namelijk Bloggen als een Pro wat ik ook heb mogen reviewen.
Ik voel me vereerd dat ik haar nieuwe boek, Zet je zaak op de kaart in 60 minuten, mag reviewen.
Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat Elja geen onbekende van mij is.
stickers-Review

 

Dit boek is bedoeld voor mensen met een eigen bedrijf, die afhankelijk zijn van lokale klanten. Een van de redenen, waarom het zo lang duurde eer ik mijn review geschreven heb, is dat ik ondertussen mijn werk-site ernaast open had staan, Niet doen dus. Eerst gewoon lezen en dan … aktie!!
Ik dacht dat ik mijn zaakjes aardig op een rij had. Nou Elja je word *hatelijk* bedankt!
Ik heb nog zat te doen en na te kijken zoals op de foto zichtbaar is 😉
Het boek staat vol tips en trucs waar je als ondernemer echt wat aan hebt.