review

Ademloos

Het mag duidelijk zijn: Ik ben een fan van Jennifer Armentrout! Ik vind haar een geweldige auteur! Helaas heb ik haar (nog) niet ontmoet, maar ooit.. 😉
De Dark Elements is een geweldige serie, die mij aan mijn stoel gekluisterd heeft. Ademloos is het derde en helaas het laatste deel van deze serie. Gelukkig gaat dit boek meteen verder waar deel twee, Steenkoud, ophield.

De humor spat van de bladzijden af. Misschien wel een van de hoofdredenen waarom ik zo van van deze schrijfster hou. Ik heb regelmatig zitten lachen.

Ik zette me schrap voor de verschijning van een gigantische en allesvernietigende draak …
Het was een prachtig beest.
Maar ….de draak was niet groter dan een kat -een piepkleine kitten.
Je ….je hebt een ….een draak op zakformaat?

Cayman haalde zijn schouders op. Zo gaat dat tegenwoordig man. Binnen het uur staat het waarschijnlijk op de Facebooktijdlijn van de een of andere alfa.
Hadden alfa’s Facebook?

En dan even over Morris! Morris die in alle die de boeken toch een rol heeft waarvan je zou denken dat … pff ja geen idee wat maar toch ….
Iris heeft het Jennifer op Facebook gevraagd, en wat dacht je??? Ze gaf antwoord!! En hoe!
morris-blog

Nu een kleine spoiler, toen ik er achter kwam dat:
[spoiler] De opoffering Bambi was. Noooooo

Roth klemde met zijn hand het achterhoofd van Cayman vast. Jij enorme klootzak, jij wilt sterven? Je weet dat dat zal gebeuren. Als je een deal sluit en de belofte word niet ingelost dan zul je sterven.
Jij zou alles doen om haar te redden, fluisterde Cayman. En ik zal alles doen om jouw belang te dienen, zelfs als dat mijn dood betekent. Ik heb nooit verwacht dat je Bambi zou opgeven, maar dat moest ik beloven om ze Layla te laten redden. Dus die belofte heb ik gedaan.

[/spoiler]

Haha mijn dochter heeft op dat moment, toen ik daar achter kwam een foto van mij gemaakt.
Boos, armen over elkaar en het boek weggelegd 🙂
Ademloos door Jennifer L. Armentrout

En dan tot slot zal ik het lort over de cover hebben: Ieuwwww
Nou de buitenlandse zijn stukken beter!
Ademloos door Jennifer L. Armentrout