Evenement met Marissa Meyer

Foto credits: https://www.instagram.com/joykluytmans/

Dinsdag 20 maart, organiseerde Blossom Books een Evenement met Marissa Meyer.
Aangezien Iris moest werken (rarara waar??) en Merel colleges had, zou ik alleen op pad moeten. Nu ben ik een gezelligheidsdier en had daar niet zoveel zin in. De stoute schoenen aan getrokken (nee niet de rode hak van Prince Charming) en Chinouk geappt en vervolgens zijn we samen naar Eindhoven afgereisd.

De locatie was wat mij betreft perfect gekozen: goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, parkeergarage zeer dichtbij, eettentjes in de nabijheid.
Wij besloten om eerst de innerlijke mens te versterken en zijn een zalige pasta gaan eten. Vervolgens door naar Dynamo, waar het event gehouden werd.

Het Evenement

Vrijwel gelijk met Myrthe van Blossom Books kwam ook Marissa Meyer op en begon er een leuk interview, waar een aantal leuke (voor mij onbekende) feiten naar voren kwamen:
*Zo was het oorspronkelijk de bedoeling dat de The Lunar Chronicles uit vijf boeken zou bestaan. (het vijfde boek zou gebaseerd zijn op De Gelaarsde Kat)
*Zit Marissa vol met nieuwe ideeën. Zoals: nieuwe retellings van sprookjes, een contemporary romance en ……. misschien, heel misschien een Beauty and the Beast-retelling!!!

Mijn Favoriete Quote van Marissa Meyer:

Calm down and be patient.
Write what you like and not what you think people want to read or what is good for marketing.

Na het interview werd de kennis Van Marissa van haar eigen boeken getest door middel van een grappige quiz. Vervolgens was het de beurt van het publiek om vragen te stellen.

Signeren

Toen was het tijd om te signeren en natuurlijk een fotomoment. Ik moet zeggen dit was perfect geregeld! Geen ellenlange rij, maar telkens 25 mensen naar de signeersessie terwijl de rest (26 tot 160) wat te drinken kon halen, een van de stands kon bezoeken, aan de slag gaan met het speciale Marissa Meyer Activity Book, een zalige (gratis) cupcake eten, de schoen passen bij Prins Charming (zelfs Marissa en haar man hebben een poging gewaagd) of gewoon wat gezellig met elkaar kletsen, immers: we hebben allemaal dezelfde hobby.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad! Ik kijk al uit naar het volgende event.