Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Vrienden voor het leven door Astrid Harrewijn | Een Boek ReviewVrienden voor het Leven door Astrid Harrewijn
Serie: Vrienden #3
Gepubliceerd door: Boekerij gepubliceerd op 05 oktober 2017
Genre: Chicklit, Literature
Also by this author: Drie vienden, een huis (en een klusjesman), Daar heb je vrienden voor
Pagina's: 320
ISBN: 9789022574447
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
four-stars

Als het roer helemaal om moet, kun je de hulp van je vrienden goed gebruiken

De hoofdpersonen uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daar heb je vrienden voor keren allemaal terug in het los te lezen vervolg.

Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol als handige intermediair in de kunstwereld, zich heeft voorgenomen als de spraakmakende tentoonstelling van Jeff Koons eindelijk opent in het Stedelijk. Maar de tentoonstelling ontaardt in een politieke rel, en in plaats van op een tropisch strand belandt Kiki in een achtbaan van gebeurtenissen waar ze geen grip op krijgt.

Ondanks de onvoorwaardelijke steun van haar vrienden en van de trouwe klusjesman, gaat het vanaf dat moment bergafwaarts met haar carrière. Wanneer ze uiteindelijk een tijdje van de radar verdwijnt in een afkick-kliniek, komt ze tot een verhelderend inzicht: ze leeft het leven te snel. Maar om dat te veranderen en the art of slow living écht te leren omarmen, is meer nodig dan goede voornemens alleen...

review

 

Na Drie vrienden, een huis en een klusjesman, en Daar heb je vrienden voor is het nu tijd voor Vrienden voor het leven, het sluitstuk van deze trilogie.

Vrienden voor het leven

In dit boek speelt Kiki de hoofdrol, de zus van Noor. Leuk is het dat ook in dit boek alle drie de vrienden en natuurlijk Gijs aan bod komen.
Kiki is een vrolijke door het leven stuiterende hardwerkende vrouw. Die met of zonder hulp van stimulerende middelen maar door en door blijft gaan.

Ik ben dagen bezig geweest met de voorbereidingen, maar nu heb ik alles in huis. Je moet er toch niet aan denken dat je nu nog de stad in moet voor cadeautjes.
O god, natuurlijk, ik had cadeautjes moeten kopen!
(de dag voor kerst, 17.00 uur)

Hoe ze het flikt? Geen idee maar ze krijgt het voor elkaar.

O, Kiki! Noor kijkt me blij aan. Wat heb je het huis mooi versierd. Hoe kom je aan die boom? En de tafel zo prachtig gedekt. Wat een werk joh.

En dan, het kan natuurlijk niet anders, dan gaat het fout. Goed fout.

Conclusie

Een heerlijk feelgood verhaal, wat ik binnen een dag uit had. Tja en wat moet ik met dat ontevreden gevoel? Ik vind het helemaal niet tof dat er niets nieuws meer komt over Noor, Joost, Kiki en natuurlijk Gijs!

Note

Ga nooit van huis zonder een boek!
messenger