#BOT No. 1: Balans
Balans betekend voor mij evenwicht.
Als ik Wikipedia er op na sla is er van alles mogelijk. Van een politieke partij tot aan een weegschaal.
 
Er zijn een heleboel zaken die in *balans* moeten zijn wil ik in balans zijn.
Omgeving
Familie en Vrienden
Werk
Gezin
Gezondheid
En waarschijnlijk nog vreselijk veel meer!
Een hoop factoren, die ontzettend veel invloed kunnen uitoefenen op mij persoonlijk.
Afgelopen weekend heb  ik nog ondervonden, dat ik zelf kan vinden dat ik in balans ben… maar dat dat niet de waarheid is! Zolang ik anderen de macht geef over mijn doen en laten 🙁 Ben ik dus helemaal verkeerd bezig. En totaal niet in balans! Gelukkig ben ik inmiddels zover dat ik geleerd heb om naar mijn gevoelens te luisteren, en gewoon nee te zeggen en vol te houden. Hoe vervelend ook.
Hetzelfde weekend. Een paar jaar geleden werd tegen mijn zin in , op een onbegrijpelijke manier een vriendschap beeindigd. Veel verdriet van gehad, en uiteindelijk laten gaan. Toch heb ik naar mijn gevoel geluisterd, en ben normaal blijven reageren. Gisteren een vreselijk gezellige avond gehad. Als vanouds zal het niet meer worden, maar binnenkort wordt deze herhaalt.
De balans van het weekend?
Geen idee, maar wel op alle fronten een voldaan gevoel!

Quote off the day:
Een mens kan teveel denken en te weinig doen,
Maar ook teveel doen en te weinig denken.
-Onbekend

Een #BOT is Bloggen Op Thursday
Het is een thema, dat op verschillende manieren aandacht kan krijgen.
Het thema word bedacht door Ruud.