Ik weet het de tickets werden al heel lang geleden verkocht. Persoonlijk voelde ik me toen niet al te best, en het idee van open air, het Malieveld, en de hele avond staan trok me niet zo aan. Geen tickets dus. Ergens wist ik dat ik zou gaan, maar ja ik hou niet van dat vage gezeur, dus zou het wel via een live-stream volgen.


Ik weet het ik ben gek! Maar we hadden contact, en ik geloofde hem. Daarnaast kon ik zijn volledige twitter-profiel zien, en heeft hij net zoals ik Mojo gebeld ivm ID. Right, heb de gok genomen en vertrouwde hem 🙂 mede omdat hij uit Maastricht komt!! De weersvoorspelling was waanzinnig , pfffffff ….
Vier kaartjes, en we besluiten om met zijn vieren te gaan, Henk, Iris , Merel en ik. Wel een uniek moment, en  …. I’ve got that feeling in my stomach! We besluiten om met de auto naar Zoetermeer te gaan , en vandaar met de trein naar Den Haag. Niet zo dom. Ondanks de files waren we op tijd, na nog even in Zoetermeer gegeten te hebben.
Coldplay , trein
Genieten, alleen de voorpret is al goud waard! En dan Den Haag, toch nog wel even spannend. En ………. tataaaaaaa we zijn binnen!!!!!!
Coldplay , Malieveld
Nog even een hapje en een drankje , en wachten op Coldplay! Het voorprogramma zal reuze intressant geweest zijn , maar kon ons niet boeien . En eindelijk, eindelijk ……
Coldplay, Malieveld Den Haag
Daar waren ze,  eindelijk!
httpv://youtu.be/qnS1l138m-0
 Waanzinnig wat een concert! het was a kind of best off, Praktisch alle hits kwamen voorbij.
 httpv://youtu.be/jUjZugoP7L8
Overdreven om te zeggen dat we genoten hebben?? Buiten dat was het een super family-moment!
Coldplay , Malieveld , Den Haag
De beslissing om de auto in Zoetermeer bij een P+R te zetten bleek niet verkeerd , lol , na het concert waren we zo terug in Zoetermeer. De auto in en naar huis. Niks geen problemen, geen file, kortom wij kijken terug op een zalige avond!!