Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Conflict door Susan Moonen | Een Boek ReviewConflict door Susan Moonen
Gepubliceerd door: De Crime Compagnie gepubliceerd op 30 august 2014
Genre: Thriller
Pagina's: 222
ISBN: 9789461091314
Format: Paperback
Source: De Crime Compagnie
Bookspot
Goodreads
three-stars

Is hun vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven?
Eva en Lotte zijn al sinds de kleuterschool onafscheidelijk. Hun vriendschap is de wereld. Lotte is getrouwd en moeder van een tweeling. Eva werkt bij een bank en woont samen met Johan, een makelaar in onroerend goed. Dan worden er in Ravenstein, het stadje waar de vriendinnen wonen, dode vrouwen gevonden. De ontzielde lichamen zijn gemarteld, de lompheid van de verkrachtingen is ongekend. Al snel na de vondst ontdekt Eva iets verschrikkelijks. Het gaat haar voorstellingsvermogen volledig te boven. Ze verzet zich tegen de waarheid, maar de feiten stapelen zich op. Hoe kan ze haar vriendin Lotte beschermen?

stickers-Review

Conflict is een makkelijk vlot te lezen boek. Het word door drie personages vertelt : namelijk door Eva, de dader en Stijn, de collega van Eva. Leuk effect is dat als de dader aan het woord is, de tekst cursief gedrukt is. Vanaf het begin kabbelt het verhaal een beetje voort. Mij was het al heel snel duidelijk wie de dader was, wat mijn leesplezier wat verminderde. Maar het verhaal wist me toch weer te pakken te krijgen en in no time had ik het uitgelezen.
Wel werkte Eva me op mijn zenuwen. Een beetje peper in der …. zou geen kwaad kunnen. In een film vind ik een acteur goed spelen als hij zulke neigingen bij me oproept en dus geef ik de credits aan Susan Moonen voor het oproepen van mijn irritatie.
Een aanrader voor een vakantie.