stickers-Review

Dans met mij

Na het Event van Meulenhoff Boekerij , de kennismaking met Jean Kwok en het lezen van haar eerste boek Bijna Thuis , was ik zeer geintresseerd in haar volgende boek.
Zeer snel kreeg ik een file toegestuurd met Dans met mij! Joehoeeee!
Helaas lukt mij het lezen op mijn tablet mij niet zo best 🙁 Vandaar de tijd die er is tussen de uitgave van het boek en mij review.

Direct aan het begin van het boek treft me de volgende noodkreet, en ik ben verkocht.

Hoe vaak ik het ook tegen haar zei dat ik het prima vond om bordenwasser te zijn, Lisa probeerde altijd nieuwe kansen voor me te vinden. Ik vond het eerlijk gezegd niet zo erg. Ik verlangde niet naar een nieuwe baan of een ander huis, maar naar een heel ander leven. Ik wilde niet het waar, maar het hoe van alles veranderen.

Haar orginele chinese naam : Cha Lan wat mooie orchidee betekend word Charlie. Jammer, maar alles om zich aan het westen aan te passen. Hoewel dat ook relatief is want de wereld van Chinese immigranten in New York in Chinatown draait vooral om oude Chinese tradities. En merk je van het Westerse invloeden heel weinig. De worsteling van Charlie tussen de twee werelden is dan ook groot.

Ik vind het een heerlijk boek en heb er van genoten en van geleerd!
Persoonlijk vind ik de Engelse titel van het boek : Mambo in China, mooier dan de Nederlandse titel. Deze had in het Nederlands niet misstaan!

httpv://youtu.be/Bl9OzVj-OtM