Vandaag is het 18 jaar geleden dat mijn maatje en ik getrouwd zijn
Een leuke, vreemde dag was het . We hadden zon, veel zon , het was vreselijk warm. Wind was er ook, er  kwam zelfs storm. En onweer. Natuurlijk net tijdens de speech van mijn vader :-). Ik moet altijd lachen als ik hier weer aan denk en vind het ook wel symbolisch voor ons huwelijk!
Mijn beste vriendin Ina beviel te vroeg van haar zoon ,(gefeliciteerd Emiel met je 18e verjaardag ) en kon dus niet getuigen, Maar ze is nog steeds getuige van ons huwelijk!
Leuke wetenwaardigheid: een week na ons huwelijk brandde het gemeentehuis in Sittard af!
In deze 18 jaar , en de jaren ervoor, hebben we het nodige met elkaar meegemaakt.Van ernstig ziek tot papa en mama worden!
Van een huurhuis naar een koopwoning, Van een oud huis naar een verbouwd huis!
Op onze huwelijksdag was ik 6 maanden in verwachting! Totaal onverwacht! Mij was verteld dat ik geen kinderen kon en mocht krijgen. En against all odds…………!
Ben ik nog straal verliefd? ❓  Nee dat niet, maar er zijn momenten ……. 😕
Als ik zie hoe zorgzaam (lees stoer) hij kan zijn. Hoe bezorgd  hij momenteel over onze hond Mazzel  is, en hem in zijn armen mee naar het bos neemt.
Haha toen ik zijn gezicht zag, vanochtend toen hij zich realiseerde dat hij alweer  …….   , mhuhahaha 🙁
Ja dan ben ik weer verliefd, als is dat gevoel verdiept en veranderd. Meer kennis en begrip. Maar nog steeds een spannende reis!
A good head and a good heart are always a formidable combination-Nelson Mandela