Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van mijn review niet.


Riders door Veronica Rossi | Een Boek ReviewRiders door Veronica Rossi
Serie: Riders #1
Gepubliceerd door: Unieboek | Het Spectrum, Van Goor gepubliceerd op May 4th 2016
Genre: Fantasy, Young Adult
Also by this author: Een wereld zonder hemel, De Eindeloze Nacht, Het Stille Blauw
Pagina's: 379
ISBN: 9789000345618
Format: Paperback
Bookspot
Goodreads
four-stars

De achttienjarige Gideon Blake is commando in opleiding. Bij een van zijn eerste oefeningen valt hij uit een helikopter. Hij overleeft de val op wonderbaarlijke wijze, maar vanaf dat moment is alles anders.
Gideon ontdekt dat hij een incarnatie is van een van de legendarische vier ruiters van de Apocalyps. De ruiters worden bij elkaar gebracht door het mooie maar vreemde meisje Daryn, omdat zij weet dat de wereld in groot gevaar is. Samen kunnen ze de wereld redden, maar zal iemand hen geloven?

Riders is het eerste deel uit de gelijknamige fantasy-serie.

review

Riders

In de goodiebag van het YALFest NL 2016 zat onder andere het nieuwe boek van Veronica Rossi!! Riders !! (Welke in mei officieel is uitgekomen) Zou het nodig zijn om te zeggen dat ik hier heel blij mee ben? De drie delen van Under the Never Sky serie had ik in no time verslonden. En hoewel hoopvol, vroeg ik me af of Veronica Rossi weer een waanzinnige serie neer ging zetten.
Well: SHE DID IT AGAIN!

De cover is waanzinnig en ik moet gewoon een eigen foto hiervan met jullie delen.
Riders door veronica Rossi

Aangezien Riders het eerste deel uit de gelijknamige fantasy-serie is blijf ik achter met veel vragen en zou ik het liefst meteen in het volgende deel willen duiken! Wat inhoud dat het verhaal me compleet te pakken had en wat mij betreft wel heel snel verder mag gaan. Al vrees ik dat ik nog wel enige tijd op deel twee moet wachten

De vier ruiters van de Apocalyps worden beschreven in hoofdstuk 6 van het boek Openbaring uit het Nieuwe Testament.
De manier waarop de vier ruiters van de Acopalyps en hun bijbehorende wapens in het boek verwerkt worden is top. (oorlog, overwinning en dood)
Vooral omdat het zonder de verwoestende bijbehorende daden is. Dit verpakt in een Young Adult verhaal, wel mij is het zeer goed bevallen.