Na een trieste periode waren we redelijk lamgeslagen. en kwam de grote vraag:
Vakantie, wel of niet?
Uiteindelijk leek het ons wijs om het gewoon te proberen en om te gaan. We hebben een overtocht naar Zweden geboekt met een flexibele retour, oftewel indien nodig kunnen we dezelfde dag retour. Dit bleek een gouden greep, er zat nergens druk achter en we voelden ons zo vrij als een vogel.

Vakantie, wel of niet ?

Zweden is een geweldig mooi land, groot en leeg. Onderweg kom je niet veel auto’s tegen. Natuurlijk, als je een stad nadert …
Het enige nadeel tijdens onze vakantie was dat het koud was. Erg koud. Volgens de plaatselijke bevolking was het in jaren niet zo koud geweest. Maar het was droog terwijl het in de rest van Zweden spelde.
We stonden in Kalmar op de camping in het zuidoosten van Zweden. Leuke bijkomstigheid : het was een Nordic Camping. Op het terrein van de camping begon een wandel cq harlooproute. Top we hebben er allemaal gebruik van gemaakt!
Vakantie, wel of niet ?
Na een week was het nog steeds te koud en er zat ook nog regen aan te komen, we hadden het wel gehad. Dus Zweden gedag gezegd en een overtocht van Trelleborg naar Rostock geboekt. Leve de flexibele terugtocht!